elmaniako Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam radka 9700Pro i gdy go pokręcam dosyć szybko pokazują mi się arty w marku. Planuję równierz założenie WC, chciałem tylko zapytać, jak bardzo opłaca się dokładanie na bloczek na kartę (czy pozwoli to na większe podkręcenie itp) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Skoro WC na cpu daje wieksze mozliwości o/c, to chyba WC na gpu tez jakies da 8) Ja niemam WC wiec dokładnie niemoge stwierdzić :roll: Wejdz sobie TU, jest tam zdjątko jakiegoś profesjonalnego WC na grafie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Szkoda kasy, tym bardziej, że na wydajność 9700 Pro chyba nie możesz narzekać ;). No chyba, że będziesz od razu chłodził procesor i całą resztę. Ale lepiej kup coś fajnego swojej dziewczynie albo idź się z kumplami zabawić :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 pewnie ze jest sens , jakby go nie bylo to [prawie] nikt by tego nie robil;)) poza tym vga silencer arctica tez jest b.wydajny , troche tanszy i lepszy gdy nie masz na nic wc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ja wczoraj zamontowalem wode na Radeonie. Pozwolilo to zwiekszyc taktowanie GPU o 20 mhz a pamieci o 10 !!!. Pewnie Gpu podgrzewal pamieci. A do tego jest cicho i stabilnie. Aktualne ustawienia nizej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ja wodne mam zamontowane na swoim Radku od poczatku i polecam kazdemu - jesli tylko ma juz WC :idea: OC na pewno wieksze niz na AC i zbawienna cisza - polecam :idea: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...