Skocz do zawartości
radosuaf

Nowe stery do AverTV Studio 303

Rekomendowane odpowiedzi

Podepne sie pod ten emat po nie ma sens zakładać nowego. Wyszly własnie stery 5.0.3.1 razem z oprogramowaniem datowane na 2004/02/06. Gorąco polecam ich zainsatlowanie.

-Lepszy wygląd

-Zlikwidowanie tych denerwujacych trzasków przy przełanczaniu programów :)

-Na moje oko lepsza jakóść obrazu

-poprawiona jakosc dzialania time-shiftingu

-dodana funkcja picture in picture

to moje własne odczucia. goraco polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosko! Juz ściągam, wielkie dzięki!!! Może dorzucili de***owanie HBO? ;)

Update: muszę przyznać, że po przejrzeniu User's Guide aplikacja prezentuje się (oczywiście w porównaniu z poprzednią ;)) naprawdę obiecująco!!! Jeśli jeszcze działa teletekst... POLECAM WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM AVERA DO ŚCIĄGNIECIA!!!

Update2: oczywiście, Aver, jak to Aver, musiał sp***dolić ustawianie kanałów (czy na Tajwanie nie słyszeli o technice Drag&Drop?)!!! Ale tym razem jest jeszcze gorzej, bo wg mojej oceny nie można sobie ustawić dowolnych numerów kanałów i jak chcę sobie np. oglądać Eurosport, musze opaiętać, że jest na kanale 78, a np. TVP1 na 9 - PARANOJA!!! Czy ktoś to może rozwiązał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi