radosuaf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Na stronie www.avermedia.com pojawiły się nowe sterowniki do ww. karty (jako Service Pack 2), datowane na 26 grudnia. Zmian w porównaniu z poprzednimi na razie nie zauważono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Podepne sie pod ten emat po nie ma sens zakładać nowego. Wyszly własnie stery 5.0.3.1 razem z oprogramowaniem datowane na 2004/02/06. Gorąco polecam ich zainsatlowanie. -Lepszy wygląd -Zlikwidowanie tych denerwujacych trzasków przy przełanczaniu programów :) -Na moje oko lepsza jakóść obrazu -poprawiona jakosc dzialania time-shiftingu -dodana funkcja picture in picture to moje własne odczucia. goraco polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Bosko! Juz ściągam, wielkie dzięki!!! Może dorzucili de***owanie HBO? ;) Update: muszę przyznać, że po przejrzeniu User's Guide aplikacja prezentuje się (oczywiście w porównaniu z poprzednią ;)) naprawdę obiecująco!!! Jeśli jeszcze działa teletekst... POLECAM WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM AVERA DO ŚCIĄGNIECIA!!! Update2: oczywiście, Aver, jak to Aver, musiał sp***dolić ustawianie kanałów (czy na Tajwanie nie słyszeli o technice Drag&Drop?)!!! Ale tym razem jest jeszcze gorzej, bo wg mojej oceny nie można sobie ustawić dowolnych numerów kanałów i jak chcę sobie np. oglądać Eurosport, musze opaiętać, że jest na kanale 78, a np. TVP1 na 9 - PARANOJA!!! Czy ktoś to może rozwiązał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar00 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 może mi ktos powiedziec gdzie w tych sterach sie radio <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...