Kal-el Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ok wiem ze jest taka funkcja dostepna w w/w kartach bo posiadaja one diode termiczna :) ale mam problem mam r9600XT FireBlade i po instalacji catalystow 4.1 nie mam takiej zakladki :roll: czy ktos moze wie jak mi pomoc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 blade wlasnie instalnalem 4.1 i mi ta zakladka zniknela, dziwne bo pod 3.10 mialem i dzialala prawidlowo. : ( btw. Mam takie samo opakowanie tylko bez napisu fireblade i tylko z kuponem hl2. Dlatego zaplacilem 800zl za nia. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Podobno w sterownikach 4.1 ta funkcja dziala jedynie w kartach 9800xt, coz trzeba czekac na 4.2 zeby znow aktywana byla w 9600xt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Nuttie -> czy ja ci przypadkiem wczoraj nie tłumaczyłem coś na temat opcji zmień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Jasne, ze tlumaczyles ale roznica miedzy tymi postami to kolo 24 godzin, czy za kazdym razem mam sobie zmieniac? Powiedzmy, ze jezeli ktos przeczytal moje pierwsze info, potem wszedl po 4 godzinach i w spisie zobaczyl ze nadal sa tylko 2 posty, czyli nikt nic nowego nie wpisal i koles teraz by sie glowil czemu jego karta nie ma overdrive na nowych sterach. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...