Twix Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam zamiar se kupić karte i chciałbym wiedzieć czy audigy 2 zs jest teraz najlperzym wyborem do 600 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2783 ale bez tego panela mozna ja kupic za mniej niz 550pln duzo lepsza od zs-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 prezes ==> ciekawe gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 albo można poszukac tego co mam w podpisie ( lub w wersji 7.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...