john_doe Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zakupilem naped dvd Teaca DV-516D. Nie mialem czasu na analizowanie i szukanie recen dvd-rom wiec zasugerowalem sie marka. :? Naped malo ze nie czyta plyt cd 800 i 870 MB to jeszcze jest strasznie glosny przy odtwarzaniu cd. Czy u was jest podobnie? Jakim softem mozna go spowolnic? Probowalem nero drive speed oraz cd bremse ale oba te progamy "nie lapia" tego napedu... Ma ktos jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 hmmm mam ten dvdrom głośny? owszem czyta cdki moje tak zmasakrowane że nawet liteona nagrywarka odmawiała odczytu. dobra spawarka i dobra korekcja błędów a jeżeli chodzi o cdki 870 mega to identycznie jak pioneir toshiba z asusem na czele z napędów dvdrom ma problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Dla mniejest za glosny zwlaszczza ze w jego miejscu pracowal sobie stary cdrom 24x... Ominales jakos blokade rejonow?zostalo mi 5 zmian ale nie lubie czuc sie czym ogranicznay :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...