gulises Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 przy FSB 166 wszytko jest ok ,jak dam proca na 200FSB to zaczyna mi sie wypiepszac VPU recover. Procek przechodzi prima itp , jest ok , pamiec memtesta tez. Płyta to epox 8RDA. pomorzcie bo mnie to juz w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 nikt nic niewie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 to chyba taki już myk na tej mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 :( , epox winny ? to co mam zrobic , tylko wymiana płyty wchodzi w gre ??? bez jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 przeciez mozna do wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 wyłacze go i sie zawiesza komp. teraz na FSB 185 x12,5 chodzi bez problemów. Czyzby moj epox niemial jakiegos dzielnika przy 200 FSB ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 a jaki to epox :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 No jak jaki taki jak napisal 8rda, byc mzoe sie nieznam ale intuicja mowi mi, iz to wina pl. glownej i przy fsb 200 i wyzej poprostu niewyrabia na zakretach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Nie wydaje mi sie zeby Epox taka renoma moglaby popelnic blad nie montujac dzielnika napiecia, jakby niebylo dzielnika to nic by nie bylo z tej plyty, nie wydaje mi sie aby akurat przy fsb200 i wyzej zawinil dzielnik nap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 sorry moje przeoczenie :( a probowales ustawic na sztywno AGP66 :?: Nforce chyba tak moga. U mnie tez radek sie buntuje jak za bardzo AGP skoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 przecie jest na stale auto ustawione jak nic nie zmieniał mi tam FSB powyzej 200 smiga tylko ram nie wyrabia i maxmoglem tylko 203 ustawic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 pamiec nawpeno wyrabia , hynix 4,3ns :-) , wogule winda i memtest czy prime jest OK , jedynie 3dmark i czasem q3 ( ten nie zawsze) , czyli olbó płyta albo radek. Wsadze 9100 zaraz i sprawdze czy on tez tak sie bedzie zachowywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 u mnie też na FSB 200 nie zawsze stabilnie... :( sprzęt jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...