whyte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No wlasnie co o tym sadzicie. Dalbym go na 2 strone , nie tam gdzie jest Gpu. Ma jakies 5000obr/min. Do tego chlodzil by jeszcze pamiatki. Oto fotki i parametry tego wentyla JMC690B Obsługiwany typ złącza: dla Socket A /Socket 370 Rodzaj łożyskowania: kulkowe Wymiary wiatraczka: 70 x 70 x 50 mm, 12V DC FAN Wymiary radiatora: 50 x 50 x 15 mm Natężenie dźwięku: 29,4 dBA Przepływ powietrza: 18,1 CFM Prędkość obrotowa: 4,800RPM +/- 10% Żywotność: kulkowe: 50000 godzin Złącze zasilania: 3PIN z płyty głównej Zastosowanie: Intel: Pentium III 866MHz - 1,5GHz (FC-PGA) AMD: Duron od 600MHz do 1,2GHz Thunderbird od 700MHz do 1,3GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Tylko czy jest sens? Chyba nie wyciśniesz z MX400 dużo więcej, a hałas wzrośnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no Niedwiedi ma tu racje. ja to bym coś takiego zamontował ale bezpośrednio na gpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja zrobilem cos podobnego na swoim Gf2MX tyle ze u mnie sam wiatraczek typu noname bez radiatora. Wczesniej czip moglem krecic na 205-210, teraz bez zadnych artefaktow chodzi na 230. Ale krecenie GPU u mnie nie wiele daje jesli chodzi o wydajnosc, wiecej dalby overlocking pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 za glosne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 halas i tak mam teraz duzy bo moj Titan jest glosny + 2 wiatraki wyciagajace pow . A na Gpu to cacko sie nie zmiesci wiec zostaje tylko tylna czesc karty. Temp w obudowie napewno spadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Witam Technicznie temat zostal moim zdaniem wyczerpany (co wycisnac z S3? :) ), ale mam i powazniejsza uwage, jesli moge.. Po co pakowac kilkadziesiak kB zdjec byle coolera, zamiast np. podac link? Nie wszyscy maja szybkie, tanie lacza :-(.. Moze czasem warto i o tym pomyslec? -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 mialem cos podobnego na GPU a nie pod nim :) 200/167@255/190:) wiec chyba warto ale NA GPU :!: :!: ja obcialem w swoim zaczepy z boku,troszke oszlifowalem kanty i przykleilem kropelka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ja mialem radio po droogiej stronie przyklejone na zela, a nad wszystkim czuwal wentyl 8x8 (on czuwwa nadal :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 czym obciales te zaczepy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 czym obciales te zaczepy???gumowka :) jak nie mash to mozesh zwykla pilka do metalu a pozniej troszke zabawy z papierem sciernym ... albo szlifierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...