XeNoN Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zastanawiam sie czy kupic Prolinka Pixelview czy Aver ktory lepszy i jaki model najlepszy? Kumpel mowil mu ze tunery tv maja problemy z plytasmi na chipach via czy to prawda/? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 co do kłopotów z chipsetami via to mam starawą kaarte na bt787 i nie mam w zwiazku z tym kłopotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 (..) Kumpel mowil mu ze tunery tv maja problemy z plytasmi na chipach via czy to prawda/? Ekhmm.. :-) A ten Kumpel nie nazywa sie Intel? Bo to oni maja "problemy z chipsetami VIA", bo im, kiedy zaczeli chalturzyc (i-820, i te sprawy..) wiekszosc klientow VIA podebralo :-). A juz calkiem powaznie - wybor karty to rzecz gustu: jest 1:1 Awer i PixelView - kazdy ma (drobne) wady, i (drobne) zalety. O "klopotach ze wspolpraca z VIA, czy tez Intelem" niestety nie slyszalem.. A teraz definitywnie, ide spac :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zastanawiam sie czy kupic Prolinka Pixelview czy Aver ktory lepszy i jaki model najlepszy? Kumpel mowil mu ze tunery tv maja problemy z plytasmi na chipach via czy to prawda/? Ja mam od zawsze AverMedie, ale mam 2 znajomych z Prolinkiem. Wszyscy mamy AMD oraz Vie na plytkach. Problemow brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 dzieki wam za pomoc biore prolinka z radiem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ja mam karte lifeView od jakichs 3 lat i nigdy nie mialem problemow z chipsetem via (predzej mialem plyte na via kt133a) i teraz z amd761 tez nic nie zauwazylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Często problemy wynikają z kłopotami z przerwaniami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Pomyśl o tym nowym Prolinku PixelView HD - wydaje się dość ciekawe rozwiązanie (wyższa rozdzielczość). Co do współpracy, to jedynym problemem jest współpraca pomiędzy Tunerami BT a kartami graficznymi Riva TNTM64 (i nie tylko) w trybie overlay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Chip ostatnio zrobił jakieś porównanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 A może Leadteka Winfast 2000 XP ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 nmiałem jush 2 plyty na via, jedna do k6-2 druga k7vza i na zadnej niebylo problemow, po instalowaniu najnowszych 4in1, no i ACPI musialem wylonczyc, z przerywaniami niemialem klopotu, moze to kwestia szczescia ;), ulozenia w pci, a co do radia to mam karte fly video 98 i jak podloncze antene radiowom to mam gorszy obraz w tv, radia wogule nieslucham, a musialem doplacac do tego ;), jak kupujesz tuner to przedtem poprzegladaj gazety komputerowe, sprzedawca raczej niewiez zabardzo bo oni mowia to co im karza 8) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...