giusepe Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Witam, mam pytanie: czy jak w kompie bede mial katode UV i katodke zwykla to czy np. witraki UV sensitive beda swiecic normalnie? czy swiatlo UV nie bedzie "pochlaniane" przez zwykla katode ?? Mam CM aurore i zamierzam kupic Sunbeama UV. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Najlepiej wsadz do budy dóżo żeczy UV i katode UV to będzie kozacki efekt, bo ze zwykłą katodą to nie będzie tak widać UV. Będzie widać że ci wiatrak UV świeci ale światło ze zwykłem kotody jest mocne i będzie oślepiało UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 THX, chyba tak zrobie, chociaz jestem przywiazany do mojej Aurory =], lepiej dac 2 UV'ki czy jedna ?? Mój case to midtower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Proste że 2, im więcej będzie świeciło tym więcej żeczy UV będzie ci mocniej i ładniej świciła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 zostaw swoja aurore i dokup te dwa UV, jak bedziesz chcial to sobie podswietlisz albo aurorą albo UV i bedzie gites ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jeszcze jedno pytanko =] Czy da rade katode UV Sunbeama podlaczyc pod inwerter od CM Aurory ? bo mam jedno wolne miejsce =] dokupilbym na razie jedna UV za grosze bez inwertera ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Jeszcze jedno pytanko =] Czy da rade katode UV Sunbeama podlaczyc pod inwerter od CM Aurory ? bo mam jedno wolne miejsce =] dokupilbym na razie jedna UV za grosze bez inwertera ;) Pozdrawiam tego nie wiem, prawdopodobnie bedzie pasowalo ale dla pewnosci skontaktuj sie z producentem i spytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 z tego co mnie wiadomo to nie da rady polaczyc CM i Sunbeama..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Nieda rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...