soczek85 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 W moim Epoxsie 8RDA3I wysiał BIOS przy załączeniu komputera głśniczek piszczy i komputer chce jakąś dyskietke z biosem jak ją zrobić ?? pokazuje się to mniej więcej: Award BootBlock Disk v1.0 BIOS ROM cheksun error Detecting floopy drive A media I co teraz ja mam zrobić jak mam spreparować dyskietkę? Błagam pomóżcie Jeśli będziecie tacy dobrzy to mój GG: 1581442 Prosze jeśli wiuecie powidzcie, Aha ściuągnołem przed chwilą BIOS i wrzuciłem na dyskietkę i nie działa to trzeba widocznie jakoś inaczej wie ktoś jak albo miał ktoś z was taką sytuację? Z góry wielkie dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=59459&highlight= w instrukcji nie pisze ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 soczek85, niezależnie od tego, jak ważne jest dla Ciebie rozwiązanie problemu, nie wolno umieszczać tego samego posta w kilku miejscach -- a Ty założyłeś trzy topiki z tym samym pytaniem. Nie rób tak więcej. Do nowych/rzadko nas odwiedzających użytkowników- WAŻNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...