Geralt18 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 czy temperatura ma wplyw na podkrecanie? to znaczy czy jezeli mam 55 stopni to bardziej juz nie moge podkrecic procka? bo jak probuje to mam juz zwisy i nie wiem czy to wina moze byc temperatury czy np. ramu albo procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 IMO nie powinna! Ja jestem zwolennikiem temp. ~60*C wtedy praca procka najbardziej mnie się podoba... 1.Na jakim coolerku masz tyle stopni ? 2.Masz już podkręconego procka ? 3.Jaki masz zasilacz ? 4.Jakie masz pamięci ? Przyczyn może być mnóstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja tez uwazam ze dobra temperatura jak na PODKRECONY sprzet to <60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskit Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Uważam że jak bez podkrecania masz 55 stopni to raczej duzo. Przy tym chłodzeniu to za bardzo nie pokręcisz:) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...