qbass Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Mamy koniec połrocza, Wiec jakiej Pannie z 1 klasy, nauczyciel wstawil ndst. z danego przedmiotu. Bardzo sie tym przejeła, poszla do ubikacji i najadla sie prochów. Znaleziono ja w WC na wpół ciepłą. Nie wiadomo co z nia teraz sie dzieje. Czy uwazacie, ze takie zachowanie jest w pełni normalne? Sam mam ndst. z jezyka ruskiego, ale to normalka w naszej klasie. Sorka do kazdego wyskakuje z tekstem zebysmy szli do diabla, po zlej odpowiedzi chce wyrzucic ucznia z klasy. To naprawde jest chore i moze spowodowac takie zachowanie opisane wyzej. Co sadzicie na ten temat? Samobójstwo za oceny czy Chore ambicje rodzicow? PS: Ta sytuacja przydazyla sie w mojej budzie (LO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hm.. ciekawe, ja znam kolesia co ma chyba z wszystkich przedmiotów ndst i sie tym nie przejmuje, do szkoły przychodzi raz w tygodniu, już nawet nie próbuje nic poprawiać bo twierdzi że nie ma sensu... to jest dopiero chor a tej dziewczynie tylko współczuje, przecierz 1 na semestr da się bez problemu poprawić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 zobaczył byś co sie dzieje na studiach tam dopiero są akcje !!! program dobrze działa ale jest inaczej zrobiony jak by pani sobie życzyła :( a co do tej panny szkoda jej i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 chore ambicje rodzicuw!!! gdyby miala luz w chacie to na pewno by tak nie postapila. tak przy okazji ja mam papcia z angielskiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 chore ambicje rodzicuw!!! gdyby miala luz w chacie to na pewno by tak nie postapila też uważam że to chore ambicje rodziców... Nie powinno tak być! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hm.. ciekawe, ja znam kolesia co ma chyba z wszystkich przedmiotów ndst i sie tym nie przejmuje, do szkoły przychodzi raz w tygodniu, już nawet nie próbuje nic poprawiać bo twierdzi że nie ma sensu... to jest dopiero chor a tej dziewczynie tylko współczuje, przecierz 1 na semestr da się bez problemu poprawić :( hmmm czyzby to samo L.O. ... bo ja mam takiego w klasie (mat-fiz) :) sie nie przejmuje :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hm.. ciekawe, ja znam kolesia co ma chyba z wszystkich przedmiotów ndst i sie tym nie przejmuje, do szkoły przychodzi raz w tygodniu, już nawet nie próbuje nic poprawiać bo twierdzi że nie ma sensu... to jest dopiero chor a tej dziewczynie tylko współczuje, przecierz 1 na semestr da się bez problemu poprawić :( eee pierzchala?:P ja mam w klasie goscia ktory od poczatku roku byl 2 dni w szkole :P lolek i tyle :) jego mamusia przychodzi, prosi, blaga dyrektora o to zeby zostal i zeby go nie wyj.ebali ze szkoly a on sobie z tego nic nie robi :| no ale kto co lubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...