REC_DJ Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 ja aż taki niejestem obeznany w tym by sądzić czy MODECOM & THERMALTAKE ZASILACZE to to samo... ale wg. mnie bez sensu jest to: http://www.thermaltake.pl/strona.php?5 wpisałem w adresie strony thermaltake.pl a tu ukazuję mi sie firma modecom... czy ktos może mi to racjonalnie wytlumaczyć? Dla mnie to to samo jakby na stronie "AMD" były produkty INTELA... czysty bezsens... a tak na marginesie... zna ktoś nr. telefonu & adres do polskiego dystrybutora THERMALTAKE? będę bardzo wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 nie jest to przypadkiem 4max ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 :arrow: w czym problem? Mode Com wykupil po prostu atrakcyjna domene thermaltake.pl i teraz zbiera zniwa (tj. klientow) :D 4max jest oficjalnym dystrybutorem Thermaltake na Polske (4max.pl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC_DJ Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 :arrow: w czym problem? Mode Com wykupil po prostu atrakcyjna domene thermaltake.pl i teraz zbiera zniwa (tj. klientow) :D 4max jest oficjalnym dystrybutorem Thermaltake na Polske (4max.pl). dzieki za info za dystrybutora... a co do strony... no comment`s ... czego to ludzie niewymyślą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ja aż taki niejestem obeznany w tym by sądzić czy MODECOM & THERMALTAKE ZASILACZE to to samo... TT = SIRTEC czyli to samo co Chieftec/HighPower/Enlight ... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...