snaj* Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Poszukuje porzadnego testu najnowszych cacek do CPU w cenie do 150zl z wnikliwa analiza poziomu ich glosnosci - ofcoz chodzi o jak najcichsze i wydajne rowniez (z naciskiem na to pierwsze :) )!! Bylbym wdzieczny za linki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zobacz na PCLab. Ja mam nie ujętego tam Arctic Cooper Silent 2L i jest naprawde cichy ale tylko na najnizszych obrotach. Na Antku@2600 mam 47 idle i 53 w prime. Temp w budzie 34 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgoda jest tam test, ale mi chodzilo o coolery z jeszcze wyzszej polki - do 150 a nie 80zl :twisted: ! Wiec bylbym wdzieczny za linki to testow takich wlasnie cudeniek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Volcano 7+ na napięciu poniżej 5V jest cichy :] - ale dość wydajny - na mój procek styka (1470@1900MHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 jeśli wchodzi na twoja plyte - zalman 7000, w tej cenie to al-cu - wypas i na low jest niemal nieslyszalny, z 10-15cm. :-) na hi nie slychac go z budy a bez przelotki/regulacji lata do 2750obr i w sumie tez jest cichy. bedzie w kazdym porownaniu nie znajdziesz lepszego cichego coolera jak chcesz cos "orientalnego" poszukaj jeszcze gigabyte 3d cooler w sumie to ci POSZUKAŁEMMM :-) fajny rozwojowy kuler i niezle wypada na niskich obrotach ale jak z cena i dostepnoscia w pl to nie wiemm Pozdrawiam :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Obecne mobo to sl75drv5 ale w planach 8rda3+ (jesli zmiesci sie tam vga Silence :/ - 100% pewne informacje mile widziane) na nia wejdzie 7000Cu ?? A ten Gigabyte to fajnie wyglada ale ilosc db odziedziczyl chyba po suszarce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...