aberos2 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Cześć mam GF 4 Ti 4200 firmy XPower, ostatnio komp sięprzez niego zawiesza, ma artyfakty i nie idzie go wogóle używać. Myśle że zmiana biosu może mogłaby pomóc? szukałem w necie i na forum nic nie znalazłem :( Może podacie jakies linki i siewypowiecie jak go zreperować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 eee.. bios?? moim zdaniem to tobie wentylator na karcie sie zepsul :lol: alo zasilka ci nei wyrabia, ale nie sadze, bo w koncu skad byly by te artefakty? Looknij na krte czy sie kreci wentylatorek, i czy nie parzy jak go dotykaszm albo ramu. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie no taka lama nie jestem :D Wszystko gra z chłodzeniem, u kumpli też się wiesza :( No ale jest na gwarancji jutro mi wymienią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...