CTD Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Oddalem po szesciu dniach uzytkowania asusa a7v333 do serwisu po tym jak wczoraj wyskoczyl blad bios checksum error i plyta zdechla....(nie, nie flashowalem wtedy biosu),6 dni temu nie moglem ruszyc z plyta gigabyte rowniez na kt333... dzis jak przyniosle plyte uslyszalem jak serwisant do znajomka mowi "zepsul druga plyte"...zepsul k****!!! ...a co ja niby z nia robilem? zadnego oc!! gf2pro mi sie z nia gryzl, plyta nei chciala pracowac stabilnie..mowia mi ze to pewnie zasilacz bryka...tylko w takim razie dlaczego abit kt7a na ktorym teraz jade nie ma jakos problemow z zasilaczem...wkurzyl mnie gosc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 niech ci udowodnia ze zepsules, jedz z hardcora, jest gwarancja? jest!, to masz ich w [gluteus maximus], a jak nie to postrasz ich sadem konsumenckim i ze im bude zamkna jak beda podskakiwac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ja bym mu jeszcze trzy zepsuł!!! On tam bierze kaske za robote i marudzi że coś się psuje??? Takich buraków to tylko zwalniać!! :evil: A po co jest gwarancja, którą oni dostają od hurtowni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 to jest właśnie denerwujące. sprzęt wadliwy a próbują ci wmówić że to ty coś musiałeś zje..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a poza tym to oni nie mają strat z tego powodu!!! Jakby nic się nie psuło to nie mieliby ci serwisanci pracy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 przyjeli plytke, najpierw sam ja goasc sprawdzil|(Zaufanie do klienta;)) jak wroci to i tak bede sie bal wlaczyc, moze robaczki swietojanskie ja zaatakuja albo nowe napiecie 230v wczesniej puszcza i sie jeszcze cacko spali:D wsadze do gabloty i bede podziwial!!:D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 no prosze a przy ecs się nie plują :) jak ja wymieniałem to tylko był tekst jednego serwisanta do drugiego : "te ECS-y wymieniamy od ręki nie ?" :wink: wziął moją płyte wyjął inną z wystawki wstawił tam moją !!! i dał mi tą którą wyjął :twisted: ciekawe kto się naciął na tą którą oddałem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 ciekawe kto się naciął na tą którą oddałem 8) Ciekawe, czy juz wczesniej tak podmienial wystawke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Dobre!... pewnie tą metodą "na wystawke" kręci między domem a serwisem z dziesięc osób... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 coz, znam sklep w szczecinie(nazwy nie podam) ktory ciagle "zongluje czesciami", kumpel opowiadal ze kiedy gosc odda kompa do serwisu i jezdzi na wakacje to czesci z niego wedruja po znajomych sprzedawcy(tym sposobem kumpel przez miesiac bawil sie czyims GeForce..hyhyhyh :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 czesci z jego kompa nie z niego, sor za gramatyke:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...