Skocz do zawartości
CTD

"ze[sul druga plyte"

Rekomendowane odpowiedzi

Oddalem po szesciu dniach uzytkowania asusa a7v333 do serwisu po tym jak wczoraj wyskoczyl blad bios checksum error i plyta zdechla....(nie, nie flashowalem wtedy biosu),6 dni temu nie moglem ruszyc z plyta gigabyte rowniez na kt333... dzis jak przyniosle plyte uslyszalem jak serwisant do znajomka mowi "zepsul druga plyte"...zepsul k****!!! ...a co ja niby z nia robilem? zadnego oc!! gf2pro mi sie z nia gryzl, plyta nei chciala pracowac stabilnie..mowia mi ze to pewnie zasilacz bryka...tylko w takim razie dlaczego abit kt7a na ktorym teraz jade nie ma jakos problemow z zasilaczem...wkurzyl mnie gosc!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjeli plytke, najpierw sam ja goasc sprawdzil|(Zaufanie do klienta;))

jak wroci to i tak bede sie bal wlaczyc, moze robaczki swietojanskie ja zaatakuja albo nowe napiecie 230v wczesniej puszcza i sie jeszcze cacko spali:D wsadze do gabloty i bede podziwial!!:D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no prosze a przy ecs się nie plują :) jak ja wymieniałem to tylko był tekst jednego serwisanta do drugiego : "te ECS-y wymieniamy od ręki nie ?" :wink:

wziął moją płyte wyjął inną z wystawki wstawił tam moją !!! i dał mi tą którą wyjął :twisted:

ciekawe kto się naciął na tą którą oddałem 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz, znam sklep w szczecinie(nazwy nie podam) ktory ciagle "zongluje czesciami", kumpel opowiadal ze kiedy gosc odda kompa do serwisu i jezdzi na wakacje to czesci z niego wedruja po znajomych sprzedawcy(tym sposobem kumpel przez miesiac bawil sie czyims GeForce..hyhyhyh :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...