janus Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Witam mam male pytanie zna moze ktos ten jezyk programowania??? Jesli tak to prosilbym o kontakt, mam pewne pytania. A moze ktoś zna jakies forum zwiazane z tym jezykiem??? Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 http://www.google.pl/search?num=100&hl=pl&...aj+z+Google&lr= szukajka nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Dodam ze chodzi mi o POLSKIE forum. No co tu duzo pisac musze program napisac w tym jezyku i szukam osoby ktora mi napisze program oczywiscie za sianko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...