Tituś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Witam :) Mam problem :( Zainstalowalem sobie windows xp i problem sie pojawił gdy chciałem zainstalowac sterowniki to płyty głownej. Mianowicie naped nie czytał płyty :/ Moja plyta to ECS L7VTA2 ... Szukałem sterowników do karty dzwiekowej na stronie ECS na google i nigdzie nie znalazlem :cry: Prosze o pomoc .. Moze ktos wie skad moge sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 "Karta dźwiękowa", która jest na tej płycie to VIA VT1612A. Spróbuj tych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tituś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Sciagnelem te sterownkiki i zaczelem instalowac ... sama instalacja trwala chyba ułamki sekund nawet nie zauwazylem paska postepu bo jush pojawił sie komunikat ze drivery zostaly pomyslnie zainstalowane .. Poczekalem na komunikat o ponownym uruchomieniu systemu ale nie pokazal sie wiec recznie zrestartowalem. Po restarcie dzwieku nie było a karta dzwiekowa w systemie nadal byla jako 'unknow' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...