Sid Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Witam! No to postanowiłem że sobie kupię książkę. Wcześniej jej cena wynosiła 23,20zł. Ale wczoraj wchodze sie rozejrzeć po książkach - patrze a ona kosztuje 9,90 :/ w dodatku na merlin.pl dalej kosztuje 26,30zł :/ Coś mi to śmierdzi. Czytając dokładnie natrafiłem na jakiś klub książki - czyli jak sie zapisze bede musiał chyba kupować co jakiś czas ksiazki, bzdetne katalogi mi beda przychodziły, a może się mylę?? Może jakiś inny haczyk?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 prawdopodobnie tak jest .. jesli jest to klub ksiazki to zwykle raz na kwartal ( moze czesciej ) dostaje sie katalog i musisz z niego zamowc jak nie to przysylaja ci ksiazke /miesiaca / tygodnia czy co se tam wymysla , zwykle czlonkostwo bywa min na rok - dwa lata zalezy , poczytaj regulamin na pewno gdzies sie tam znaduje ( sam jestem w swiecie ksiazki i tak to wyglada tam jak opisalem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 I trzeba taką książke odebrać :?: 8O A jak nie to co mogą zrobić? (pytam o KK). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 no dokladnie tak jak napisal ^Garth^,moja starsza keidys nalezala do tego i co jakies 3 miesiace musiala kupowac ksiazke,nie mam pojecia co ci moga zrobic jesli nie przyjmie sie przesylki,pewnie jakies konsekwencje prawne sa bo wkoncu zapisujesz sie do clubu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Niech ktoś sprawdzi i mnie zapewni: tam pisze ze do klubu ksiazki al NIE BEDZIE TRZEBA KUPOWAC zadnej z ksiazek i MOZNA SIE W KAZDEJ CHWILI WYPISAĆ. sam już nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Klub Świat Książki i Klub Książki Księgarni Krajowej to dwie inne rzeczy (u Prószyńskiego jest to drugie). Wnioskując z info, w obu klubach przysyłają co jakiś czas katalogi, ale w KŚK trzeba z każdego katalogu coś zamówić (albo sami przysyłają), a w KKKK zamawiać nie trzeba, po prostu jak przez dziewięć miesięcy nic się nie kupi, to przestają przysyłać katalogi. KKKK moim zdaniem żadną podpuchą nie jest, większość księgarni wysyłkowych ma różne promocje i nie trzeba od razu podstępu wietrzyć (PWN np. wysyła katalogi z nowościami i promocjami, nie zmuszając do kupowania). KŚK z kolei w zamian za przymus kupowania oferuje różne nagrody i dodatkowe zniżki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...