Abdel_k9 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ponizej prezentuje poczatki mojego moda. Poki co zostalo wyciete okno oraz wstawione oswietlenie (1xniebieska;1xczerwona; 2xUV). W planach mam jescze lakierowanie, grawerowanie plexy i przerobienie przedniego panelu. Sorry za slaba jakosc zdjec, ale na dzien dzisiejszy tylko takim aparatem dysponuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Fajnie to wygląda mam tylko pytanie ty miałeś budę z wyciętym otworem na wentyl z boku czy sam wycinałeś :?: Ogólnie spoko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Otwor na wentyl wycinalem sam, bo czarne i biale chiefteci nie maja go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Na co jest przytwierdzona plexibo nie widać chyba nity A tak odbiegając od tematu jak ci się sprawuje buda bo mam zamiar w najbliższym czasie taką zakupić proszę o twoją opinię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 a po co otwor zrobiles w miejscu gdzie sa koszyki :?: troche lipa wlasnie ze je widac :( ale ogolnie ksztalt okej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Plexa przytwierdzona jest na srubach imbusowych o srednicy 3mm. Koszyki na napedy widac bo taki ksztalt okna chcialem i gdybym je chcial ominac to samo okno by wygladalo gorzej, wiec z dwojga zlego wybralem odrobine koszykow. A pozatym buda sprawuje sie wysmienicie :) Po dwoch latach meczarni w malutkim codegenie przesiadka na chiefteca to poprostu szok :) Wszystko ladnie wykonczone i przemyslane. No i skonczylo sie kaleczenie rak za kazdy razem gdy cos grzebie w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :arrow: szczerze - nie podoba mi sie. ksztalt okna jest jakis 'dziwny'. jak juz robic takie cos, to na wieksza powierzchnie panelu bocznego. oswietalenie nie bardzo widoczne, popracuj nad poprawym rozstawieniem go. to dopiero poczatki. mam nadzieje, ze bedzie lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...