krzypaw Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol: Tak więc jeśli ma ktoś w dobrej jakości w postaci elektronicznej (papierowj się na maila nie da, a szkoda :lol: ) to może wyśle mi na maila???? Z góry thx krzysztof1404@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 http://www.instrukcje.has.it/ ja dla siebie sciagalem stad, lub w brb, ale tam juz instrukcji nie ma...pozostaje ci wiec to nie pamietam jak z jakoscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol: Tak więc jeśli ma ktoś w dobrej jakości w postaci elektronicznej (papierowj się na maila nie da, a szkoda :lol: ) to może wyśle mi na maila???? Z góry thx krzysztof1404@interia.pl ja mam w bardzo dobrej jakosci instrukcje w PDF'ie jezeliby Cie to zainteresowalo - jak cos to wrzuce ja w srode na FTP'a - bo lece na modemie wiec troszke to zajmie , a instrukcja zajmuje 18 Mb - wiec jak bys chcial to poczekaj do jutra (srody) to ja wrzuce i podam linka na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol: Tak więc jeśli ma ktoś w dobrej jakości w postaci elektronicznej (papierowj się na maila nie da, a szkoda :lol: ) to może wyśle mi na maila???? Z góry thx krzysztof1404@interia.pl ja mam w bardzo dobrej jakosci instrukcje w PDF'ie jezeliby Cie to zainteresowalo - jak cos to wrzuce ja w srode na FTP'a - bo lece na modemie wiec troszke to zajmie , a instrukcja zajmuje 18 Mb - wiec jak bys chcial to poczekaj do jutra (srody) to ja wrzuce i podam linka na forum Czesc, nie mogę cię prosić zebyś mi wrzucał na ftp-a plik 16 MB modemem, sam też używałem dość długo modemu, poza tym skozystałem z linka od Bruce THx :wink: i zaćiągnąłem juz całkiem niezłą w pdf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...