Skocz do zawartości
krzypaw

Instrukcja canon A 60

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol:

Tak więc jeśli ma ktoś w dobrej jakości w postaci elektronicznej (papierowj się na maila nie da, a szkoda :lol: ) to może wyśle mi na maila????

Z góry thx

krzysztof1404@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila  :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol:  

Tak więc jeśli ma ktoś w dobrej jakości w postaci elektronicznej (papierowj się na maila nie da, a szkoda :lol: ) to może wyśle mi na maila????

Z góry thx

krzysztof1404@interia.pl

ja mam w bardzo dobrej jakosci instrukcje w PDF'ie jezeliby Cie to zainteresowalo - jak cos to wrzuce ja w srode na FTP'a - bo lece na modemie wiec troszke to zajmie , a instrukcja zajmuje 18 Mb - wiec jak bys chcial to poczekaj do jutra (srody) to ja wrzuce i podam linka na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś ma to moze siępodzieli na maila  :?: Szukałem w necie i nawet znalazłem ale jak zobaczyłem TO to mi się odechciało nędzne skany albo nawet foto instrukcji razem z palcami tego co trzymał :lol:  

Z góry thx

krzysztof1404@interia.pl

ja mam w bardzo dobrej jakosci instrukcje w PDF'ie jezeliby Cie to zainteresowalo - jak cos to wrzuce ja w srode na FTP'a - bo lece na modemie wiec troszke to zajmie , a instrukcja zajmuje 18 Mb - wiec jak bys chcial to poczekaj do jutra (srody) to ja wrzuce i podam linka na forum

Czesc, nie mogę cię prosić zebyś mi wrzucał na ftp-a plik 16 MB modemem, sam też używałem dość długo modemu, poza tym skozystałem z linka od Bruce THx :wink: i zaćiągnąłem juz całkiem niezłą w pdf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi