Skocz do zawartości
KriS

Hmm czy komus sie chce jeszcze walczyc?

Rekomendowane odpowiedzi

no i wkońcu dołączyłem :D po wielu bojach i długim oczekiwaniu na maila (aż 7 min.!!!)nie wiem jeszcze jak zrobić żeby ktoś liczył na moje konto :oops: ,ale jutro po robocie wróce i poszukam i dopadne kogoś :twisted:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i wkońcu dołączyłem  :D  po wielu bojach i długim oczekiwaniu na maila (aż 7 min.!!!)nie wiem jeszcze jak zrobić żeby ktoś liczył na moje konto :oops: ,ale jutro po robocie wróce i poszukam i dopadne kogoś  :twisted: 

pozdro

poprostu jak konfigurujesz kumplom seti wpisujesz swojego maila :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eno!zaraz mnie szlak trafi!!!całą noc komp śmigał a w stats widze same zera :cry:  co jest?druga sprawa to gdzie wy widzicie to WU może coś nie tak z rejestracją?

a ustawiłeś w seti driver auto transmit ???

ilość wu widać w seti spy w user stat lub w results

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko tak jak na http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/s...i/seti_faq.html

gdzies wyczytałem że nawet jak mnie rozłaczy (NEO+) to i tak oblicza,a niestety na 2 godzinki zanikł puls :D czy to możliwe że to przez to?już mam 90% także zobaczymy za chwile.czy 4,10 teraFLOPs na 4 godziny to dużo :?: mam ustawiony tryb oszczędny :P 9.5x166 1.475V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latalem, latalem bo musialem cosik sprawdzic i wrocilem ze zdwojona moca jak nowe proszki w reklamach telewizyjnych :roll: :roll: :roll:

P.S. Jak dobrze pojdzie to bedziecie mieli nastepnego 'zawodnika' liczacego 100WU/d :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latalem, latalem bo musialem cosik sprawdzic i wrocilem ze zdwojona moca jak nowe proszki w reklamach telewizyjnych  :roll:  :roll:  :roll:

P.S. Jak dobrze pojdzie to bedziecie mieli nastepnego 'zawodnika' liczacego 100WU/d  :D

i oto chodzi w tej zabawie :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od jutra w koncu jade ostro :twisted: barton @3200+ :twisted: oj jak mi sie to podoba nie to co poprzedni D800... mam nadzieje ze jeszcze pierwszego qmpla do pomocy skoluje. to by juz bylo 8)

i bardzo dobrze kołuj kumpli i działaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi właśnie przybył XP2400+ w mojej skromnej grupie :D . Komp chodzi od rana do wieczora i zazwyczaj na nim sie nie gra . Moze w koncu regularnie bede sie pojawial wsrod najaktywniejszych , bo kosztowalo mnie to duuuzo zachodu, zeby czlowieka przekonac :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie marne bo tylko 38 ale jade sam od 16.02 i udało się już jednego zwerbować :twisted: niedługo będzie pomocny,a w niedługim czasie dojdzie jeszcze jeden 8) i może coś zdziałamy.tak że 20WU na dobe już mnie zadowala.

zapomniałem dodać że idzie mi to coraz wolniej bo niestety C*C kończy chyba już swój długi żywot,a nie moge się doczekać na new WC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to oszczędzacie kompy :D mój i tak od 5 miechów chodzi non stop także pomyślałem że trzeba by było go do czegoś w końcu wykorzystać,a nie tylko ssanie z netu :P .ale te 20WU to tylko taka optymistyczna wersja bo to że mi się udało przekonać kumpli do tego to połowa sukcesu. druga połowa to żeby troszke pochodziły te kompy a nie tylko by grali i puff!!! komp off :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech...ręce opadają.nie wiem może jestem cienki w relacjach międzyludzkich,ale staram się jak moge i co z tego wychodzi :( .

Staram się przekonać kumpli,że jeżeli nawet im to wisi to niech włączą i niech sobie liczy w tle przecie to wykorzystuje tylko nieużywaną moc procka.Tłumacze i tłumacze,a tu zaraz "nie bo to z sieci to jakiś wirus pewnie","po co mi taka duperela","nie widze w tym sensu".Q... jak mnie wpenia te typowo Polskie podejście do sprawy,może jakby nagrody rozdawali albo jakby za każde WU dawali 10pln to by było wielu chętnych.nic od siebie kompletnie :evil: :!: .Każdy tylko pyta "co ja z tego będe miał?","po co to?","a z czym to się je?".|Jakbym był Laską to bym buzi dawał a tak to co? :( macie jakiś przepis na takich ludzi.jak im można pomóc ? :D .

pozdro dla wszystkich liczących

P.S. coś cienko nam idzie,ale się nie wyłamie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh pierwszy raz zajrzalem do tego dzialu :> booster ja bym mógł do ciebie dołączyć w sumie :> i kumpli też by sie zwerbowało bo jestem adminem w czterosoobowej sieci (nie smiac sie) ktora jest dzierzawiona przez siec na 800 osób :]

tylko czy mój duronik ci cosik pomoże?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne że tak!Każdy komp się przyda nawet jakbym miał celka 333 to bym go wykorzystał a jak! :)

o widzę że ni tylko ja tu jestem tak napalony :D a tak napoważnie to aż sie boję konkurencji jadę juz od 2 miechów i na końcie prawie 750 WU jednak mam tak cienką średnią ze ja. Ktoś z jednym dobrym kompem lub dwoma by mnie przegonił :( a mam ich z 15 każdy liczy tak mało ze nie mogę. Nie wiem co będzie jak sie zmini seti i będzie inny program pewnie wszyscy odpadną prawie :roll: ale ja będę liczył i sie tak łątwo nie poddam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...