clooney Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 http://republika.pl/vobisswidnica/monitory/1997dx.htm Wygląda fajnie, ale może ktoś ma coś więcej do napisania o tej firmie/monitorze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 sprubuj poszukac na www.vobis.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 sprubuj poszukac na www.vobis.pljuż to przeglądałem, parametry techniczne znam i nawet miałem okazję na nim popracować, a chodzi mi o refleksje typu: czy jest awaryjny, jakość obrazu w porównaniu do innych marek (SONY, PHILIPS, ...), itp. bo cena jest chyba atrakcyjna (19 cali :!: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 niedawno zmieniałem monitor i brałem pod uwage zakup Monitor 19" HIGHSCREEN MS 1997 DX ponieważ wcześniej miałem HIGHSCREEN MS 1575P i byłem z niego zadowolony jednakże ze względów jakościowych (gwaranja, kineskop ...itp) kupiłem SAMSUNGA 957 DF i jestem zadowolony. Kupel ostatnio kupił sobie 17 nastke w vobisie za dość atrakcyjną cene, na ale niestety już stoii w servisie chyba ze względu na upały kiedyś HIGHSCREEN robił ok monitory teraz coraz częściej zdarzają mu się wpadki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Monitory Highscreen to monitory roznych firm sprzedawane we wlasnych barwach m.in.: Smile, CTX, Bridge, Iiyama. Widzialem z kineskopem Sony i Samsung. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 QRCZE, WinXP Proff. nie rozpoznaje tego monitora, nie wiecie gdzie można znaleźć sterowniki do niego ? (MS 1997 DX) (szukałem i jakoś nie mogę znaleźć :oops: ) Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 QRCZE, WinXP Proff. nie rozpoznaje tego monitora, nie wiecie gdzie można znaleźć sterowniki do niego ? (MS 1997 DX) (szukałem i jakoś nie mogę znaleźć Kiedys widzialem program do tworzenia takich plikow, niestety nie pamietam nazwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ja mam na drugim kompie highscreena 15" z kineskopem philipsa i dziala do dzis w rozdzielczosci 1024/768 i odswiezaniu 85Hz a ma z 8lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...