tarpaN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 jestem podczas rejestracji... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 a w czym to masz ? seti ? ud ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 seti :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 tam sie przeciez nie podawalo nic takiego tu jest instrukcja http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/s...i/seti_faq.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 to jest w tym okienku dosowym co sie otwiera (pod konec instrukcji) wiem na razie ze 1 - usa 27 - boliwia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 powiedz w ktorym pkt bo nie widze ale jesli sie nie myle to tam polska tez jestpokazana a nie chcesz moze liczyc ze mna na moje konto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 juz mam po prostu zamiast wpisywac od razu wystarczylo nacisnac enter i pokazala sie lista :oops: polska - 163 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 ok juz dalem rade zaczynamy zobaczycie bedziemy pierwsi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...