TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Witam. Proszę o odklejenie tego tematu. Czołówka Najaktywniejsi: Pozostała część: 1,2,3,4,5. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No, widać postęp w najaktywniejszych, już tak łatwo do top ten nie jest się załapać. Oby tak dalej panowie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Porównanie jest do wynikow z ok. zeszłej niedzieli/poniedziałku, wiec wezcie to pod uwagę. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Miło to wygląd wtedy z 34 na liście, a teraz z 54 poza oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Porównanie jest do wynikow z ok. zeszłej niedzieli/poniedziałku, wiec wezcie to pod uwagę. ;) A ja widze, ze jest porownanie z 21 stycznia, czyli ze sroda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 oj fido zdaje ci sie :) ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Po spojrzeniu o godz 17:45 na stronę Gorzowa wlało się trochę miodu na zbolałe serce. Ciężka praca daje wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 jeee jestem na wykresie najaktywniejszych ale myslę że wtym tyg będzie lepeij bo załatwiłem athlonka 2500 i 2 kompy w kafejkach athlonka 2500 i 2200 jak będzie to chodzic a sprawdzę w sobotę to moze nowe załatwie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Porównanie jest do wynikow z ok. zeszłej niedzieli/poniedziałku, wiec wezcie to pod uwagę. ;) A ja widze, ze jest porownanie z 21 stycznia, czyli ze sroda :)21 zapisano plik, ale wtedy statystyki były nieaktualne ;/ Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Znów wśród najaktywniejszych :D widzę że u moich znajomych ostatnio kompy jakoś więcej liczą - cuda jakieś 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Dziś środa czekamy na staty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 pewnie ale ja sie chyba do najaktywnieszych nie dostanę bo nie wysylam jednostek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...