POWER BY AMD Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 przepraszam jezeli gdzieś juz to było ale nie znalazłem krutko szukałem le pilnie mi potrzebne bo juz wyjołęm wszsko z obudowy i zaraz bede wycinał dzire na wiatrak 120mm ale jeszce go nie mam wiec nie moge od niego odrysowac . Musze to zrobić teraz bo na dizs mam tylko szlifierke a puzniej norzyczkami to sobie raczej nie wytne Ma ktoś jakiś szablon tego wiatraka albo moze podac mi dokładne wymiary wraz ze całą jego srednicą i śrenicą dziurek alebo moze jakieś linki do srton gdzie mozna sobie wydrukować taki wiatrak czy cos bardzo prosze o szybką pomoc z góry dzieki wszyskim pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 moze tu http://www.moddin.net/downloads.asp ale od razu mowie ze nie drukowalem tylko kiedys znalalzem i mam ten adres :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 moze jeszcze ktoś coś ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerox Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Czy ktoś mógł by mi podać odległość od środka jednego kołeczka do środka drugiego na radiatorze chipsetu? Czy te wymiary są znormalizowane czy każda płyta ma radiatory, które mają te kołeczki w innej odległości od siebie? I czy w kartach graficznych jest podobnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...