R4VeN_pl Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No właśnie - co robic, jak server nie odpowiada? Słyszałem kiedyś o pobieraniu większej liczby jednostek - jak to się robi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zainstaluj SetiDriver lub SetiStash, czy dowolne inne narzedzie do buforowania jednostek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Tak, SetiDriver załatwi sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No fajno, ściągnąłem to coś ze stronki seti, zastosowałem się do instrukcji i nic się nie dzieje.Zupełnie, jakby tego nie było. Czy on sięgryzie z Setispy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No fajno, ściągnąłem to coś ze stronki seti, zastosowałem się do instrukcji i nic się nie dzieje.Zupełnie, jakby tego nie było. Czy on sięgryzie z Setispy? stosowales sie do instrukcji z dzialu pierwsze kroki? Z SETI Spy gryzc sie nie powinien (ma nawet opcje Use SETI Spy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ok, juz działczy, thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...