p!Ck3r Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 czy ecs k7vta3 v1 obsluguje najnowsze durony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Raczej nie pójdzie: http://www.ecsusa.com/support/cpuSupport.html Na drugi raz skorzystaj z wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 thx i sry mozna skasowac =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja też mam tego starego SHITA k7vta3 v1.0 i ponoć po wgraniu najnowszego biosa pójdzie nowy duronek (bo mam zamiar kupić 1600Mhz do O/C) tylko czy ktoś już to próbował ?? Biosa nowego mam tylko go wgrać i jakoś sprawdzić !! Będe musiał pozyczyć procka od kumpla i wtedy wszystko się wyjaśni - modlimy się - bo jak nie to kłania zię zakum nowej płyty i koszty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja miałem to ver 1.0 to procki 0.13 nie chodziły na niej wogóle :evil: nawet po najnowszym BIOS'ie który hemmm nie jest już nowy :D a jeśli chcesz sie bawić w OC to zmień płyte bo na tym czymś to tylko jakimś softme ostatecznie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...