Liquid Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Przeinstalowałem dzisiaj windoze i mam problem. :cry: Jak wchodzę na jakieś forum (międzyjnymi na Tweak) to pochwili mnie wylogowywuje. Może czegoś nie doinstalowałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Przeinstalowałem dzisiaj windoze i mam problem.Jak wchodzę na jakieś forum (międzyjnymi na Tweak) to pochwili mnie wylogowywuje. Może czegoś nie doinstalowałem? Moze zrob aktualizacje przegladarki. Wyglada na to ze cos z ciasteczkami jest nie tak...Wejdz w ustawienia przegladarki i wlacz je (jesli sa wlaczone to wylacz potwierdz ok i potem wlacz spowrotem). Albo przejdz na Opere jesli jeszcze tego nie zrobiles :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Przeinstalowałem dzisiaj windoze i mam problem.Jak wchodzę na jakieś forum (międzyjnymi na Tweak) to pochwili mnie wylogowywuje. Może czegoś nie doinstalowałem? Moze zrob aktualizacje przegladarki. Wyglada na to ze cos z ciasteczkami jest nie tak...Wejdz w ustawienia przegladarki i wlacz je (jesli sa wlaczone to wylacz potwierdz ok i potem wlacz spowrotem). Albo przejdz na Opere jesli jeszcze tego nie zrobiles :))) zainstaluj IE6 i po kolpocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Wcale nie miałem przedtem IE6.0 i na Tweak forum i Valhalli było OK, tylko na inny forum miałem ten problm. Forum chodziło na starszej wersji pHp ale teraz jest ta sama wersja co TU i jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zainstalowałem IE6 i Opere 6.04 i jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zainstalowałem IE6 i Opere 6.04 i jest to samo. A zaznaczasz opcje zeby zalogowal automatycznie przy nastepnym razie? Jak tak i nadal to samo to wylacz przegladarke, skasuj wszystkie ciasteczka i odpal jeszcze raz. Zadziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 coś się polepszyło, ale narazie sprawdzam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...