whyte Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 bo Sisoft Sandra pokazuje mi za mam SideBand Support tylko ze nie enabled. Jakim progsem moge to wlaczyc???? W biose tego nie mam?? A w Riva tunerze mam nie aktywne??? I czy opcja ta daje duzego kopa k.graficznej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 W praktyce SBA oferuje bardzo maly przyrost w predkosci i na dodatek sa problemy ze stabilnoscia systemu, dlatego jest to automatycznie wylaczone. Jezeli twoja plyta i karta support ta funkcje, to mala zmiana w registry jest wszystko co potrzebujesz. W twoim przypadku sciagnij NVMax, ktory ci pozwoli odblokowac SBA. Jezeli system okaze sie niestabilny, to bedziesz po prostu musial to wylaczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Mozesz to wlaczyc nvmaxem, riva tunerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Mozna wlaczyc w BIOS'ie z uzyciem WPCREDIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...