Bartek Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Hej wiem że na ten temat było już powiedziane wiele (ale dla mnie chyba nie za dużo) proszę o opinie jej posiadaczy mam zamiar kupić ten cooler ,posiadam p4 2,26 chcę wiedzieć wszystko czy jest głośny w silencie i medium ,czy tryb silent będzie wystarczający dla tego proca (niekręcony)? po prostu wszystko dzięki z góry :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 W sailencie jest cichy, teraz mam w tym trybie temp. 37*C. Ten cooler jest bardzo wydajny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to bardzo dobry i wydajny cooler w low mam -spoczynek ,stress 43-47 w medium odpowienio 41-44 w high 38-40 i ta regulacja obrotów wentyla-super sprawa w cenie do 200 zł ciężko bedzie Ci kupic coś wydajniejszego a zarazem z takimi opcjami dot. własnych ustawień -komfort czyli cisza na low, względna cisza na medium no i high-trochę jak kosiarka do trawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jednym słowem śmiało inwestuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 nie obawiaj sie tylko bierz wentyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 dzięki no to biorę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 :arrow: szczerze polecam. jestem posiadaczem tego coolera. rzeczywiscie jest bradzo wydajny, ale na high-speed za glosny. ja jade na median przy wyciszonej obudowie i jest spoko. gdy grasz np. Q3 spokojnie mozesz zaposcic na high, bo muza i odglosy z gry i tak zaglusza halas coolera. do volcano+ polecam jeszcze paste na srebrze i wszystko bedzie git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 :arrow: zapomnialem dodac ze jestem uzytkownikiem Athlona XP, a do twojego P4 pasta bede zbedna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...