Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiscie nie spotkalem sie z zadnym takim doswiadczeniem ... za 2 tygodnie sam odpowiesz na to pytanie .. przeprowadz pelna analize i szczegolowe pomiary temperatury stabilnosci i zywotnosci i odezwij sie za 2 tygodnie i co rok melduj o zywotnosci ... spodziewam sie ze za 5 lat dalej bedziesz mial ta karte :))))))

phi ... ale ty to masz problemy ... Tylko ty wiesz jak ona to znosi ... po co nas pytasz :))) to tak jak z prockami .... zalezy od egzemplaza ... rozne sa ukruszenia :)))) dziala ... to niech dziala ... mozesz ja profilaktycznie odkrecic jak chcesz ;)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie nie spotkalem sie z zadnym takim doswiadczeniem ... za 2 tygodnie sam odpowiesz na to pytanie .. przeprowadz pelna analize i szczegolowe pomiary temperatury stabilnosci i zywotnosci i odezwij sie za 2 tygodnie i co rok melduj o zywotnosci ... spodziewam sie ze za 5 lat dalej bedziesz mial ta karte :))))))

lol !! dla mnie SUPER :lol: jeszcze przeprowadze 24 godzinny test na Q3,albo nie - 30 dniowy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 5 lat to on na tej karie wogóle włączy windowsa 2007 szłyszałem że ten win będzie wymagał karty conajmiej z 1024 MB pamięci 0,5 ns :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A tak serio to jeżeli chodzi to niepowinno z nią byc problemów na przyszłość chba że odasz do servisu a jakiś dureń będzie zaglądał po radiator i t zauważy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 5 lat to on na tej karie wogóle włączy windowsa 2007 szłyszałem że ten win będzie wymagał karty conajmiej z 1024 MB pamięci 0,5 ns  :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D 

A tak serio to jeżeli chodzi to niepowinno z nią byc problemów na przyszłość chba że odasz do servisu a jakiś dureń będzie zaglądał po radiator i t zauważy  :D

chybanie bedzie z nia problemow.rzuc link do windy 2007 :lol: :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chybanie bedzie z nia problemow.rzuc link do windy 2007

Na jednej z stron M$ jest filmik z interfejsu 3D dla przyszlych wersji Windows oczywiscie to wszystko eksperymenty :) bo czy sie przyjmie nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie.

czyli dziury w GPU to normalka :?:
Nie wiem jak to dokladnie wyglada. U mnie ta dziurka jest w "chelmie" (oslonie rdzenia) pewnie dla chlodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie.

czyli dziury w GPU to normalka :?:
Nie wiem jak to dokladnie wyglada. U mnie ta dziurka jest w "chelmie" (oslonie rdzenia) pewnie dla chlodzenia.
u mnei jest to z boku rdzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...