..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ostatnio po zdjeci coolerka z GPU na gf zauwazylem malutki ubytek, a dokladnie mala dziure o srednicy jakies ... mhhh 1mm (moze troszke mniej),nie jest gleboka.czy ten ubytek moze miec wplyw na dzialanie karty,jej zywotnosc i ew. temperature?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Osobiscie nie spotkalem sie z zadnym takim doswiadczeniem ... za 2 tygodnie sam odpowiesz na to pytanie .. przeprowadz pelna analize i szczegolowe pomiary temperatury stabilnosci i zywotnosci i odezwij sie za 2 tygodnie i co rok melduj o zywotnosci ... spodziewam sie ze za 5 lat dalej bedziesz mial ta karte :)))))) phi ... ale ty to masz problemy ... Tylko ty wiesz jak ona to znosi ... po co nas pytasz :))) to tak jak z prockami .... zalezy od egzemplaza ... rozne sa ukruszenia :)))) dziala ... to niech dziala ... mozesz ja profilaktycznie odkrecic jak chcesz ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Osobiscie nie spotkalem sie z zadnym takim doswiadczeniem ... za 2 tygodnie sam odpowiesz na to pytanie .. przeprowadz pelna analize i szczegolowe pomiary temperatury stabilnosci i zywotnosci i odezwij sie za 2 tygodnie i co rok melduj o zywotnosci ... spodziewam sie ze za 5 lat dalej bedziesz mial ta karte :))))))lol !! dla mnie SUPER :lol: jeszcze przeprowadze 24 godzinny test na Q3,albo nie - 30 dniowy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 za 5 lat to on na tej karie wogóle włączy windowsa 2007 szłyszałem że ten win będzie wymagał karty conajmiej z 1024 MB pamięci 0,5 ns :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D A tak serio to jeżeli chodzi to niepowinno z nią byc problemów na przyszłość chba że odasz do servisu a jakiś dureń będzie zaglądał po radiator i t zauważy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 za 5 lat to on na tej karie wogóle włączy windowsa 2007 szłyszałem że ten win będzie wymagał karty conajmiej z 1024 MB pamięci 0,5 ns :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D A tak serio to jeżeli chodzi to niepowinno z nią byc problemów na przyszłość chba że odasz do servisu a jakiś dureń będzie zaglądał po radiator i t zauważy :D chybanie bedzie z nia problemow.rzuc link do windy 2007 :lol: :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 spoko jak teraz dziala gdy masz dziure :) to raczej nic ci juz zlego nie stanie :) (a moze stanie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 spoko jak teraz dziala gdy masz dziure :) to raczej nic ci juz zlego nie stanie :) (a moze stanie:) a jak sie powiekszy i bede mogl wlozyc palec i przejdzie na wylot ... :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 chybanie bedzie z nia problemow.rzuc link do windy 2007 Na jednej z stron M$ jest filmik z interfejsu 3D dla przyszlych wersji Windows oczywiscie to wszystko eksperymenty :) bo czy sie przyjmie nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 http://research.microsoft.com/ui/TaskGallery/video.mpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie.czyli dziury w GPU to normalka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie.czyli dziury w GPU to normalka :?:Nie wiem jak to dokladnie wyglada. U mnie ta dziurka jest w "chelmie" (oslonie rdzenia) pewnie dla chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja u siebie mam takie okragle wglebie nei na srodq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jezeli to jest dziurka z regularnymi ksztaltami, tzn. widac, ze nie jest wyrabana lub ukruszona to wszystko wporzadku. Na moim C1.2 jest identycznie.czyli dziury w GPU to normalka :?:Nie wiem jak to dokladnie wyglada. U mnie ta dziurka jest w "chelmie" (oslonie rdzenia) pewnie dla chlodzenia.u mnei jest to z boku rdzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...