Labe Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Czesc mam taki dziwny problem ze obraz na moim monitorze co jakis czas mruga lekko bo lekko ale mruga podobnie jakby miała komora dzwonic czego to wina monitor pada czy karta graficzna ?? zasi Zasilacz mam dobry wiec to nie jego wina pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Monitor raczej(jak jest stary) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ma jakies 5, 5 roku czyli musze sie przygotowywac do wymiany :-( a co polecacie jesli bym miał wymieniac to jakis Lcd czy Crt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ma jakies 5, 5 roku czyli musze sie przygotowywac do wymiany :-( a co polecacie jesli bym miał wymieniac to jakis Lcd czy Crt ?? Moj swietny CTX 15` mam od listopada 1998 i jeszcze mnie nie zawiodl. Jest super ok. Teraz tez zmieniam. To zalezy ile masz kasy. Ja bede brac NEC FE791SB [ chyba ]. Na LCD szkoda mi kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Sam nie wiem ile mam do wydania pewnie bede brał na raty wiec pomysle o czyms co bedzie mi musiało zostac na dluzej ale do tego jest juz inne forum dzieki za pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...