Krootki Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam pytanie i potrzebuję dość szybko odpowiedzi. Jeśli kupiłem coś 3 lutego 2003 i to coś ma gwarancję 12 miesięcy to muszę to oddać maxymalnie dzisiaj czy jutro też mogę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 jutro tez :) to jest do konca 3 lutego (przynajmniej tam gdzie rpacowalem byly takie zasady :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 To by znaczyło, ze pierwszego dnia gwarancja nie obowiązuje ;) Skoro działa 12 miesięcy, to dzisiaj się kończy (tak samo jak miesiąc kończy się ostatniego dnia miesiąca, a nie 1 następnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ale raczej zalezy to od konkretnego sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ehhh i tak nieważne. Jednak okazało się, że mój walnięty procek był kupiony 10.04 a nie 3.02. Tamta gwarancja od jakiegoś innego 1700+ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...