Bobik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Witam. Jaką kość pamięci na CL 2 byście mi polecili?? w miarę tanią, dobrą.... podkręcanie nie wchodzi w gre ( jeszcze lamka ze mnie :D ) Dokładnie chodzi mi o 512 MB. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no tak ale jaki rodzaj pamieci? SD-RAM? DDR? RD-RAM? , jaka szybkosc ma byc tej pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Jesli nie do podkrecania, to TwinMOS'y CL 2,5... spokojnie wskakuja na CL 2 a cena to cos ok 350 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 hmmmm ..... a jest 100% pewność ze bedzie mozna z tych TwinMosów cl2,5 wyciągnąć cl2?? czy trzeba jakies extra radiatory do tego kupowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 zadnych radiatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 u mnie w ogole sie nie grzeja... tzn sa cieple, ale standardowo cieple, przynajmniej ja nie mam radiatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 TwinMosy jadą na CL2 do FSB211MHZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...