Skocz do zawartości
Fallout

VGA Silencer można założyć na Sapphire Radeon 9600XT !!

Rekomendowane odpowiedzi

Wysyłałem nawet maile z pytaniem do szwajcarii, czy to chłodzenie można założyć na tego radka. Powiedziano mi, że dopiero w marcu wyjdzie wersja na moją kartęa ta co jest obecnie niestety nie pasuje. Dostałęm dzisiaj paczke z allegro włąśnie z VGA Silencer`em no i wszedł bez żadnego problemu(pomijając to że musiałem spiłować troche jedno weście PCI na płycie głównej ale to nie wina karty). Chłodzi, aż miło:P

Ten post jest dla wcszystkich, którzy nie chcą kupić chłodzenie ale myślą nadal że na ich karte nie wejdzie Vga silencer! :P

Pozdrawiam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niby skąd ktoś będzie wiedziałe, że ściągałeś??:P Przecież nic się nie wyłamuje. JEdyne to co musisz zachować stare chłodzenie z pastą termoprzewodzącą i jazda :P Polecam bo na prawde warto. Dzisiaj jeszcze porządnie przetetuje o ile można sam rdzeń podkręcić... Wiem, że na 500 @ 560 chodzi w 100% stabilnie.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszke nie na temat...

Robiłem juz testy no i sam rdzeń podkręciłem bez problemu z 500 na 576 :P juz w rage3d zabrakło miarki na sam rdzeń:P

teraz juz tylko radiatorki na pamięci no i podkręce je z 650 może na 720-30 coś takiego pewnie :P

Pozdrawiam i zachęcam do kupna VGA Silencera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi