Fallout Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Wysyłałem nawet maile z pytaniem do szwajcarii, czy to chłodzenie można założyć na tego radka. Powiedziano mi, że dopiero w marcu wyjdzie wersja na moją kartęa ta co jest obecnie niestety nie pasuje. Dostałęm dzisiaj paczke z allegro włąśnie z VGA Silencer`em no i wszedł bez żadnego problemu(pomijając to że musiałem spiłować troche jedno weście PCI na płycie głównej ale to nie wina karty). Chłodzi, aż miło:P Ten post jest dla wcszystkich, którzy nie chcą kupić chłodzenie ale myślą nadal że na ich karte nie wejdzie Vga silencer! :P Pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja dobrze mysle, ze zdjecie orginalnego coolera rowna sie z utrata gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 a niby skąd ktoś będzie wiedziałe, że ściągałeś??:P Przecież nic się nie wyłamuje. JEdyne to co musisz zachować stare chłodzenie z pastą termoprzewodzącą i jazda :P Polecam bo na prawde warto. Dzisiaj jeszcze porządnie przetetuje o ile można sam rdzeń podkręcić... Wiem, że na 500 @ 560 chodzi w 100% stabilnie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Troszke nie na temat... Robiłem juz testy no i sam rdzeń podkręciłem bez problemu z 500 na 576 :P juz w rage3d zabrakło miarki na sam rdzeń:P teraz juz tylko radiatorki na pamięci no i podkręce je z 650 może na 720-30 coś takiego pewnie :P Pozdrawiam i zachęcam do kupna VGA Silencera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...