Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 http://www.extrememhz.com/phpBB/viewtopic.php?t=12 Prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Czy ladna ? Wprost piekna .. super profesjonalna takie cos mi sie podoba .. ciekawe ile wyszedl taki mod :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja pi#$%ole ale wypas 8O 8O 8O zajebista 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 poprostu mnie zatkalo i nie wiem co mam powiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jak dla mnie to troszkę zadurza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Nie podoba mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 8O 8O 8O Na myśl przychodzi mi tylko jedno słowo z gry MK... OUTSTANDING :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 podoba mi sie ten twardziel przezroczysty ;) pozatym calosc robiaca, jakbym wyrzucil jedna szafe z pokoju to moglbym cos takiego miec eheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 według mnie to facet jest genialny, a pomysł z przyzroczystym twardym .................... :twisted: :twisted: :twisted: wiecej takich linków :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 sama obudowa jest brzydka.twardziel moze byc ale ladny i estetyznie wykonany WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zajebista obudowa!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 No, no, no, kawał dobrej roboty. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Piekne poprostu piekne...az mi sie lezka w oku kreci ze ktos potrafil wyczochrac takie cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ShAKuR jest pod wrazeniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ten to musi mieć chłodzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to jakis SUPER XXXXXL BiG TOWER :) looknijcie ile ma miejsca na napedy 5,25 :) !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mi sie obudowa nie podoba, ale wc fajnie zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Mnie sie calosc podoba chociaz sam przezroczystej obudowy raczej nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Na ich stronie glownej jest rowniez mod jakies monster-xxl-gigantic-server-case :) 16 miejsc na napedy itd ;) Tez zajebiste. No a ta przezroczysta... poezja. Ale ile to musi kosztowac... no i bez profesjonalnych narzedzi nic z tego nie wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 IMHO ciekawska buda, tylko na Slasku nie zdala by egzaminu, za duzo syfu i kurzu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to jest sooooooper, ja bycmoze zrobie przezroczysta obodowe od cdrw (planooje planooje, ale od kilq miechooff mi sdie nie kce) zobaczycie moja obudowe...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to jest absolutne mistrzostwo swiata, szacunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 8) ZAJEBISTE. BIORĘ SIĘ DO ROBOTY :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ummm....nie lubie "clear cases" ale komp jest jak najbardziej wporzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 to się nazywa mod :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Obudowa zawalista ... jakbym ja postawil kolo biurka to byla by taka wysoka jakbym swoja machna na biurq ;) a co do przezroczystego hdd to ze 2 miechy temy tak se z qmplem gadalismy ze fajnie by taki wygladal ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...