uSh! Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 1. Be-quiet! 400W ATX 1.3 2. HuntKey HK400-XP Silencer GOLD, 400WAT 3. Chieftec 420W HPC-420-302-DF Ktory z tych trzech bedzie najlepszym wyborem dla mojego sprzetu (sygnaturka) ?? Prosilbym o szybka odpowiedz z uzasadnieniem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatan Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie ma sensu oszczędzać na zasiłce miałeś tyle kasy na sprzęt to chyba znajdziesz coś na porządną zasiłke? Lepiej kup coś porządnego a nie baw się w 400W zasilacze... Ja mam Antec True 550W i sobie chwale, wsześniej miałem właśnie cheifteca 420W i mi ograniczał OC procka, mimo że na forum są o nim same pozytywy to nie jest on wcale takim dobrym zasilaczem, zresztą cena poniżej 400zł coś sugeruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 tylko ze bym musial czekac 2 tygodnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Zdecywowalem jednak ze masz racje :) ale niestety na 550 juz nie wyskrobie wiec wybieram miedzy 480: 1. Antec True 480W ATX 2. Thermaltake Xaser PurePower 480W ATX O tym pierwszym to wiem dosc sporo ale czy wie ktos cos na temat pozycji nr.2 ? Ladnie do obudowy pasuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...