witek_p Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A ja chyba przymierzam sie aby dorzucic do Gainwarda jeszcze z 80 zlociszy i kupic MSI GeForce3 Ti200 128MB DDR TV DVI-out... Gdzies za ok. rok zamierzam kupic sobie jakiegos LCD'ka, dlatego lepiej byloby miec z DVI... Nie wiem, czy dobrze robie? Ma ktos karte GF3 MSI? Jak sie kreci? Niestety nie najlepiej 267@487 bez artefaktów. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja tam jestem za Palitem. Mam jego 2 generację i się kosmicznie kręci pamięci 400/470 bo po wyżej artef. wyskakują (a na pamięciach nie mam radiatorów ) Palit górą i to 100 zyli taniej :) Zgadzam sie, ja tez mam palita (g3 ti 200) i kreci sie zajebiscie, w nvmaxie to mi skali zabrakło zeby go na maxa wykrecic, a mój obecny rezultat widoczny jest w sigu. Poza tym karta jest dobrze wykonana, pokaźne radiatorki na pamięciach, pamieci 4ns, no i jakość obrazu też jest b. dobra (na monitorku sony G220 17" obraz jest ostry, soczysty i co najważniejsze nie zniekształca sie przy wiekszych rozdzielczosciach np 1600x1200), napewno na gainwardzie jest lepiej z jakoscią obrazu, ale z podkrecaniem jestem pewien ze palit wypada lepiej. Morał z tego taki ze nie opłaca sie dokładac stuwy, po to zeby miec karte moze troszke lepszej jakosci, lepiej za ta kase wypic pare pifek :) ej nie przeginaj, wiem ze palit to malo znana marka robiaca jednak dobre karty,ale 400 mhz na rdzeniu, chyba cieklym azotem chlodziles Przeczytaj dokładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 rdzeń 175@260 pamięć 400@575 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...