Brevis Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 wlasnie udalo mi sie dorwac fajnywentylek 120x120 firmy panflo.Jest to wiatraczek w metalowej obudowie.Po rozbiorce na czynniki pierwsze w celu gruntownego wyczyszczenia(wentylator ma przynajmniej 10 lat,byl zamontowany w jakims piekielnie dyzym zasilaczy komp. IBM)nurtuje mnie takowe pytanie,czym najlepeij nasmarowac prowadnice i lozyska wentylatora?????????? wentyl bedzie uzuty jako nawiew na nagrzewnicy kadetowskiej. Mowie Wam jest piekielnie ciezki ,podobno cichy.dzieki z aopinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Wazelina techniczna, olej do silników elektrycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Wedłud mnie najlepszy jest olej do maszyn (na pewno mama ma przy swojej maszynie do szycia) Ja smaruje tym wszystkie moje wentyle i chodzą cicho i dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 dzieki za szybka odppowiedz,teraz pod reka nie mam wazeliny technicznej wiec wykorzystaam olej do skrzynii biegow do mojego wspanialego samochodu,szczytowego osiagniecie polskiej mysli technicznej POLONEZA.Olej zwie sie HIPOL,co sadzicie?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 a jakie tam jest łożyskowanie ? jeśli ślizgowe to polecam smar grafitowy - parę złotych za sporą tubkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...