Skocz do zawartości
RAZOR

Kosmos.... gierka.

Rekomendowane odpowiedzi

Barzdzo korci mnie aby pograć sobie w jakąś fajną gierkę której akcja rozgrywa się w kosmosie, coś w rodzaju serii Frontier lub Freespace.

Jednak nie mogę sie doszukać niczego nowego w tej tematyce.

Paratujcie i podpowiedzcie w co zagrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może homeworld 1 lub 2... tylko nie przypomina mi sie że czy freelancer to tylko strzelanka czy strategia.. bo jak chcesz strategie to jest jeszcze starmageddon... 8)

PS. mogłem pomylić gatunki gier ale nie znam sie na tych kosmicznych gierkach :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X2 - 22.03 premiera. Gra TYLKO dla ELIT-owych maniakow. DLa zwyklych zjadaczy chleba zbyt monotonny poczatek (na poczatku jest ciezko, rozkrecenie sie trwa, i trwa, i trwa... czyli to, co tygrysy lubia najbardziej :D

To sa opinie z netu - sam nie gralem - nie pirace.

Natomiast proponowalbym na poczatek X-Beyond The Frontier i dodatke X-Tension. Najpierw zassaj sobie demko X-BTF, a nabierzesz ochoty na pelna wersje :) Niestety, sam jej juz od dluzszego czasu szukam - bezskutecznie. Malo tego jest - ba, nawet piratow nie widzialem. Cos widzialem na Allegro, ale tam bym nie kupowal :P Ostatnio znalazlem info, ze byly niedawno dodane do pisemka w Czechcch - LEVEL. Niestety, w czeskiej wersji jezykowej :P

Jest jeszcze stary Privateer, ciekay StarScape (demko ma wciagajace - jest to niezwykle poszerzona wariacja asteroids :P Naprawde niezla), jest Escape Velocity : Nova (chba tak to sie pisze). Ale to, co naprawde polecam, to Starfight VI - cos pieknego. I pomyslec, ze napisala to jedna osoba + muzyk... Naprawde polecam - tylko od razy grac na zpatchowanej wersji. Jeszcze raz polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co, sprowadziles sobie kopie z zachodu ? Czy tez pogrywasz w wersje legalna-inaczej :wink: ? Bo jak masz mozliwosc zalatwienia wersji anglojezycznej tylko oryginalnej, to bylbym zdecydowanie chetny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi