symbiont Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ... no własnie takiego czegos mi potrzeba moja karta dzwiekowa niestety takie nie proponuje mi wiec prosiłbym o podpwiedzi co mooglbym ewentualnie sobie sciagnac, chodzi mi głownie o ustawienie pozycji głosnikow mam ich 4 (prawy przod, lewy przod, prawy tyl, lewy tyl) ewentualnie moze to kt moga pozwolic sobie na nizsze ton... Jezeli takie cos jest w ogole mozliwe prosze o podpowiedzi za czym mam sie rozgladnac... dzieki!! PS karte ma 4 kanalowa wiec powinno pojsc a co do firmy to nie mam najmniejszego pojecia bo ja odkupilem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 sorry ale troche cie nie zrozumialem :) czego twoja karta nie proponuje? a jaka masz karte to mazesz zobaczyc w menadzeze uzadzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 sorry ale troche cie nie zrozumialem :) czego twoja karta nie proponuje? a jaka masz karte to mazesz zobaczyc w menadzeze uzadzen Dobr, dobra nie chodzi mi o karte... zapomnijmy o tym wazny jest program ktorym bede mogl sterowac moim sprzetem skladajacym sie z 4 głosnikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 może kx project to takie fajne sterowniki http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 może kx project to takie fajne sterowniki http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en jakbym mial SB to by bylo oki ale ja naprawde potrzebuje takiego ogolnego programu... oki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...