kamyk69 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 mam tę kartę jak w temacie i zawiesza mi się prawie we wszystkich grach 3d, w 3dmarku również w 2d chodzi bez problemów, sprawdzałem na różnych sterach - zawsze to samo obraz w grze staje / stop klatka/ lub tez monitor się odstawia w tryb czuwania, dżwiek słychac dalej jakby gra się toczyła dalej , co to może być , czy miał ktoś podobny problem? karta nie jest podkręcana chodzi na normalnych ustawieniach. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whizzer.sys Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie wiem czy to cos da mam 97OOP i tesh miałem taki problem, wyłaczyłem fast writes i po kłopocie ewentulanie pokombinuj w smartgarcie[start>uruchom>smartgart] różne ustawienia agp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 jezeli nie poskutkuje to co napisal wheezer przelacz karte w tryb agp4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A ja uważam, że to może wina płyty głównej a konkretnie portu AGP. Czytałem nie pamiętam teraz gdzie. Ale że R9600 mają mały bubel, że nie mają dodatkowego zasilania jak to mają R9500, R9700, R9800. I na słabych płytach dzieją się na nich szopki, bo za mało prądu mają. I może to być przyczyną. Jeśli masz troszkę starszą płytę to właśnie to może być przyczyną. Jedyne wyjście to sprzedać Radka i kupić R9500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...