fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 jak juz mówilem to tylko zludzenia, 10 godzin przed tobą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 42% i zaczyna zwalniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja wejdę w bionic jak seti definitywnie out nie umiem dwóch srok za ogon trzymać. A wygląda to też na dobrą zabawę, najwyżej będę gonił innych :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 nikt jeszcze linka nie podal (albo nie widzialem) ale jest team TWEAK.PL w Boinc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Kurcza ale mnie kusi by jeden PC złom w bionic puścić :) chyba nie wytrzymam UpDate http://www.saschapfalz.de/boincstats/topTeams.php W tej tabeli mamy pozycję Total credit oraz Recent avg. credit o co chodzi między tymi pozycjami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ja tez nie wiem podłączma sie do pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a wiec tutaj chodzi o to że każda jednostka jest inna i jedna będzie trwała 15 minut a druga 15 godzin i nie liczy sie liczba jednostek tylko czas potrzebny na jej załatwienie wyrażany w tych creditach i jest tak: łączna ilość creditów i średnia na użytkownika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ta dobrze mówisz ale nie liczy sie czas tylko wielkosc jednostki bo wiesz nie moze byc tak ze gosc specjalnie zapusci sobie jednsotke na p100 i dostanie w cholere kredytow za to ze tak dlugo lcizyl jednostka ma wilekość i po tym sie dostaje credyty, jaka wielka tyle credytow, dlatego ja mam 23 a sir_emak tylko 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 wiem Fuxmen tylko źle to sformułowałem (gdyby tak było to już dawno mój stary P60 by liczył BoinC`a :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 nie dalo by rady bo masz okreslona date przed która masz wyslac to do nich spowrotem wiec nie wiem czy bys sie wyrobił :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Czy mi się zdaje, ale ja u siebie widze ze ten boinc liczy seti.... A tak przy okazji to ile waży jedna próbka danych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 masz tam katalog project i se zobaczyc mozesz ale cos kolo 350 kb wiec nie ma róznicy wielkiej, dlatego nie wiem czemu tak długo liczy a co do liczenia seti to on liczy astropulse a to jest przyszlosciowe seti dlatego lient nazywa sie setiathomewindows 3.01 cos tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 A tak odchodząc od tematu i wkraczając w teorię spiskową dziejów, może to źli amerkańce tworzą jakiś projekt gdzie spora część kompów zamiast pracować dla dobra i rozwoju własnego kraju liczy cosik nawet nie koniecznie coś realnego tylko np. układa kostkę rubika ;) ale wyszło, może jakąś powieść ktoś napisze :D To tylko żart a w każdym żarcie jest pół prawdy ;) nudzi mi się Pozdrawiam PS I być może BARWKOMP to już zrozumiał i wyhamowuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 e tam teoria spiskowa :D ja i tak to bede liczyl do kad bede mial sily wstac do kompa i to wlaczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 przeliczylem jednostke :) zajelo mi to ponad 10h i jest pewien problem tu pokazuje ze przeliczona ale tu jej nie widac :( a bylbym pierwszy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 hehehee byłbyś :D ja narazie prowadze i jedna na tydzień bede wysylał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 hehehee byłbyś :D ja narazie prowadze i jedna na tydzień bede wysylał :Dhehehee byłbyś :D ja narazie prowadze i jedna na tydzień bede wysylał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 dzisiaj zerkanlem i widze ze mi zaliczylo :D ale nie 22.95 tylko 20.00 8O w kazdym badz razie pozwolilo nam to awansowac na 453 pozycje w klasyfikacji generalnej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 :D to spox ja chyba tez z jedna kiedys polcize :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Pierwsza jednostka przeliczona..... 11h47minut..... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Fux juz 2 policzyl w weekend chyba zabiore sie do liczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 nie widac makakus twojej jednostki musisz dac na projekcie prawym i update to ci dodda credytów :D a tak pozatym to czemu nie dolaczyles do naszego teamu?? a co do mojego liczenia to nie wiem czy bede liczyl narazie, szkoda by bylo jakby to sie poszlo rąbać, kurna nie powiedzą nawet czy to juz bedzie sie liczylo do finalnej wersji czy nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Mr. Fuxmen ;) Jednostki wysłałem, klikłem na update i poszły, tyle ze sie niepokazało info na stronie teamu http://setiboinc.ssl.berkeley.edu/ap/show_...hp?userid=16284 Dopiero tu pokazuje coś.... ale i tak nic z tego nie rozumiem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 mialem to samo uznalo ale 1 dzien po wyslaniu widac ze to jeszcze beta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a no widac ja tez dawalem update i dopiero po drugiej próbie mi wypisalo, ale i tak nie jest źle pasuje mi dojechac do 3 k na seti i pozniej zaczne moze liczyc boinc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 uff... wlasnie skonczylem 2. jednostke :D tyle starczy na dzis wracam do SETI 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 :D zobaczymy czy mnie przegoniłeś :D ciekawy jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 no to Ci podpowiem :) nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tak myslalem bo jak miales 20 credytow to nastepna by musiala byc na 27 zebys mnie przegonil, ale pozatym mam w zanadzu 65 % nastepnej i czekaj ze jak by co to odpale na 4-5 godzinek i bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jestem pierwszy :P Total credit 139.72 i Pending credit: 146.66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...