..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a wiec ... jak wczesniej juz wspominalem mam mowliwosc wysylania okolo 500-600 UW dziennie ale tylko co jakis czas ... ALE najpozniej od MARCA dzien w dzien po minimum po 500 UW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wiec nie ma co sie obawiac barwkompa :) bedzie git :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 No oby ... wtedy to im odjedziemy znacznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 100% !! marzec najpozniej , moze za tydzien -dwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Snap jak tak to good Job :) oby tak było jak mówisz jusz widze miny brawkompów hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 A ja proponowal bym radzi sprobowac jakos updatnac stronke setii bo od wczoraja nie bylo aktualizacji. Na glownej masz napisane jak to zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 co co ?? nie kumam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Qrde troche sie pochorowalem ale widze, ze przez te pare dni co mnie nie bylo mile zmiany sie tu dzieje :-) ..::SNAP::.. ciesze sie z tych 500WU/dzien ale jeszcz bardziej sie uciesze widzac to w statsach :-) Widze tez po wykresach, ze chyba znow troche uciekamy i co najwazniejsze w miare rowno :-) No nic spada do wyrka pocic sie dalej i okolo wtorku znow zerkne co sie dzieje ciekawego :-) ps. Witam wszystkich nowych no i pozdrowienia dla wszystkich liczacych! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 bedzie dobrze :) ostatnio liczylem ze teoretycznie da sie wyciagnac ponad 1900uw dziennie ale realne jest 500-700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 bedzie dobrze :) ostatnio liczylem ze teoretycznie da sie wyciagnac ponad 1900uw dziennie ale realne jest 500-700 ja licze by słowo ciałem się stało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 marzec:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 snap nie brendzluj sie tak ino pokaż to w praktyce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 siur siur... uwierze jak zobacze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 najpozniej od MARCA dzien w dzien po minimum po 500 UW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wiec nie ma co sie obawiac barwkompa :) bedzie git :wink: :wink: TO JUZ JUTRO, JESZCZE GODZINKA !!!!!! ;) Zobaczymy...... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dawaj SNAP!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 snap co jest z tobą już 3 a tu nic ci nie przybywa na koncie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 moze sie zmeczyl :?: albo zbiera sily w koncu 500 WU/dzien to nielada wyczyn :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 moze sie zmeczyl :?: albo zbiera sily w koncu 500 WU/dzien to nielada wyczyn :Dto niech sie szybciej zbiera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 chlopak chce was zaskoczyc i zamiast 500 na dzien pierdzielnie po tygodniu 3,5k :> :P ehehe a tak serio to snapik sie chyba przeliczył :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ma ktos do niego kontakt bo te WU by sie przydaly (ale blyskotliwe nie :?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 chlopak chce was zaskoczyc i zamiast 500 na dzien pierdzielnie po tygodniu 3,5k :> :P ehehe a tak serio to snapik sie chyba przeliczył :D zobaczymy dzisiaj wieczrem lub rano ale pewnie to jedna wielki lipa :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Jak już JB zauważył: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=65371 Czekamy SNAP na mocne uderzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 napisłem muna pw zobaczymy czy się odezwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Ja napisałem jusz do niego pw i maila i zero odzewu a zamieszczał posty w dziale sprzedaż bodajże 11 .03.04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 wiodocznie albo mu tak głupio ze sie tu nawet nie pokoazuje albo nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Pewnie Snap chce wszystkich zaskoczyć i wysłać w ciągu nocy 70k WU i wskoczyć na pierwsze miejsce. ;) A tak na poważnie to mógłby się wytłumaczyć, bo Barwkomp troche odszedł od Tweak.pl i wsparcie jego pewnie przydało by się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie zebym sie czepiał ale sam przeszedłes do Barwkompa .. wiec o czym sie wypowiadasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Możesz się czepiać. Mi to nie przeszkadza. :) Ale jakby Snap zrobił to o czym mówił mogło by być ciekawie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie byłoby ciekawie tylko barwkomp poszedł by z torbami i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Możesz się czepiać. Mi to nie przeszkadza. :) Ale jakby Snap zrobił to o czym mówił mogło by być ciekawie. :)Radze ci wywalic ten obrazek z podpisu bo zaraz zajmie sie tym moderator. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 No tak w sumie troche to nie poprawne politycznie :). Tylko nie wiem czy jest jakiś mod tego działu :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...