noose Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 witam :] sprawa jest tego pokroju, ze: - stery zainstalowane - kde sciagniete - x'y ustaiwione - wszysztko sie odpala i w ogole, ale dochodzi do momentu, ze KDE juz mnie loguje, pisze "Initializing perpipetials" i restart x'ow :? co robic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 tail /var/log/XFree86.0.log ? :) na normalnych sterach (nie radeonowych) rusza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 powiedz mi jak w links / lynx wkleic jakis tekst to wkleje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 powiedz mi jak w links / lynx wkleic jakis tekst to wkleje :]prosze bardzo :) odpal gpm zaznacz prawym odpal l*a ;) wklej srodkowym albo ctrl-insert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...