zavader Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam! Otoz w ferie [ktore mam juz od tygodnia] posatnowilem pobawic sie w siec:) Postawilem serwer WWW i FTP -> oba dzialaja, ale potrzebuje ludzi do testowania szybkosci i bezawaryjnosci. Jesli chodzi o szczegoly techniczne to tak: WWW Apache 2.0.48 // Windows XP Miejsce - ok. 100 MB dla usera [moze byc mniej badz wiecej] Obsluga - PHP, MySQL Adres - zavader.no-ip.com/twoja_nazwa Zabezpieczenia - najlepsze :) [Planowana przesiadka na Linuxa] FTP Serv-U // Windows XP Miejsce - do ustalenia :) Userzy - nieograniczona liczba userow Adres - ftp://zavader.no-ip.com/twoja_nazwa Przepustowosc - UPLOAD: 64 KB/s // DOWNLOAD 16kB/s Wszystko na razie za free [bo to wersje alfa ], komputer stoi 24h na dobe wiec nie powinno byc problemow z kontami i dostepem... Konfiguracja sprzetowa - jak w podpisie.. SUstem to na rzie Win XP, ale jutro przesiadka na Linuxa - bedzie szybciej i bezpieczniej :) Jesli ktos jest zainteresowany to prosze albo tu na forum [PRZEZ PW!!!] albo na maila: zavader@go2.pl Pozdrawiam zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 wszsytko fajne tylko łącze zawolne, sam mam neo i server www a ludzie i tak narzekają że wolno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 No wiem ze wolno..... Ale nic na to nie poradze :) To ograniczenia nie zwiazane ze mna :) Coz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Adam--- Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Niop ja z przyjemnością moge potestować konto FTP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 maly download no i ten winXp jak bedziesz mial shela to sie sglosze na testy sprawdzimy zabezpieczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 jeżeli jest szybsze od LYCOSA , bez reklam to biore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...