Skocz do zawartości
[chester]

Jak wygląda Wasz BigTower

Rekomendowane odpowiedzi

top ladny,ale teraz pojawia sie problem....on calkowicie nie pasuje do boku (tak IMHO  :wink: )...mogles na boczku tez walnac cos podobnego stylistycznie z top'em,wtedy by sie to ladnie komponowalo w calosc

To samo mialem napisac - mam te same wrazenie, ale wolalem nie pisac pierwszy, bo Johny_85 moglby kiedys w przyszlosci miec do mnie zal, ze sie wszyscy czepiaja :wink: :lol: A tak to jakby co bedzie na _Vip_'a i [chester]'a :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arthx,jakis taki niewyrosniety ten Twoj bigtower  :D

hehe... ale po doliczeniu wysokosci chlodniczki, ktora stoi na gorze - calosc jak najbardziej stanowi "bigtower" :)

arthx

Moze zrobimy tweak'owe zawody - kto ma najwyzszego BigTowera :?: :wink: Tak z ciekawosci 8)

Wysokosc liczymy ok podstawy, na ktorej stoi obudowa (podloga/biurko/cokolwiek) do miejsca, w ktorym konstrukcja obudowy + modyfikacje/chlodnice/itp stanowi najwyzszy punkt :idea:

Nie licza sie np dolozone na gore obudowy plytki CD(RW), ktore sztucznie zawyzaja wynik - chodzi o wysokosc obudowy kompa na co dzien ze tak powiem :wink:

Zaczne pierwszy - moj wynki 85 cm :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie z Toba Dimek nie bawie w takie rzeczy  :D 

BTW - bardzo mi sie podoba Twoje okienko,przez chwilke chcialem plagiata zrobic  :lol:

Dzieki za wyrazy uznania. Nie roszcze sobie zadnych praw wylacznosci do ksztaltu okna - kto chce moze sobie go z powodzeniem "kopiowac" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok teraz moja buda...od razu zaznaczam ze to dopiero poczatki modyfikacji (bardzo wczesne)...po weekendzie powinienem miec juz okienka z boku i u gory...potem dojda jeszcze wentyle, czerwona katoda, 2 tasmy mi brakuja a i zasilacz planuje na zewnatrz (bo jak sami widzicie panuje tam straszny "BURDEL":) ..no ale na razie tylko tak udalo mi sie kabelki ulozyc..

aha fotki robione nowozakupionym Canonem A60(jest zajefajny:)))

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Johny_85 teraz gites, mialem napisac wczesniej co sadze o tamtym oknie ale nie chcialem cie dolowac bo bylo najbrzydsze jakie widzialem :D (sory :D )

teraz jest oki ;) tak trzymaj

jeszcze moze jakies wzorki na szybach albo cus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no Johny_85 teraz gites, mialem napisac wczesniej co sadze o tamtym oknie ale nie chcialem cie dolowac bo bylo najbrzydsze jakie widzialem :D (sory :D )

teraz jest oki ;) tak trzymaj

jeszcze moze jakies wzorki na szybach albo cus

tylko z tymi wzorkami spokojnie, nie daj ponieść się emocjom :wink:

ale jak dla mnie moze zostac jak jest. bo jest naprawde dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to? Na topie będzie czerwony wemtyl (chyba sie powtarzam). Kable będa poukładane jak bede WC instalował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radek_BVB, Johny_85 sie pyta, bo juz raz cudaka sobie wyciął z boku i chciał sie pochwalic, a tu jebut wszyscy krzyczeli, wiec teraz woli sie zapytac :)

jak dla mnie to... co za dużo to nie zdrowo, ale jak chcesz, popatrz tu i tam jak to wyglada, jak sie tobie bedzie podobac to smiało tnij, to twoja buda :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to?

A jak powiemy "NIE!" to co, nie zrobisz?:)

Stary, troche wlasnej inwencji tworczej i pomyslunku... Bo taki moding wg tego co mowia inni to bez sensu imho.

Ja zmieniam blaszaka wg mojego uznania a jak sie komus nie podoba to ma problem a nie ja.

Tyle. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to?

A jak powiemy "NIE!" to co, nie zrobisz?:)

Stary, troche wlasnej inwencji tworczej i pomyslunku... Bo taki moding wg tego co mowia inni to bez sensu imho.

Ja zmieniam blaszaka wg mojego uznania a jak sie komus nie podoba to ma problem a nie ja.

Tyle. Powodzenia.

zgadzam sie w stu procentach,dlatego pytanie sie o kazdy detal IMHO powoduje ze taka buda bedzie bardziej "nasza" niz jego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie chcialem sie pochwalic przyszlym elementem obrobki trafila mi sie okazja i kupilem ta obudowe za 20zl co sadzicie o niej, potem spray, okienko i do roboty :)

Dobry zakup co? :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Nie wiem czy sa jakies limity na interii jak cos to sorki jakby fotki sie nie wyswietlaly :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi