Grzechu Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Czesc. Mam pewien dylemat, chce kupic karte G4 ti 4200 tylko z ktorej firmy: Prolink czy Gainward, chodzi mi glownie o jakosc obrazu do rozdzielczosci 1280x1024 i o mozliwosci podkrecania. Jesli ktos ma jeszcze jakies uwagi to prosze pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to chyba powinno byc na Hardware & Podkręcanie.ale swoja droga Ginward jest duuzo lepszy niz prolink :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Wiem ze to powinno byc hardware, a nie wiem czemu jest umieszczony tutaj :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Niby gainward lepszy.... Ale lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> radeona 8500 albo jakiegos winfasta ewentualnie Prolinka. Na dzien dzisiejszy bym brał z przymusu albo prolinka albo winfasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 GAIWARD NAJLEPSZA JAKOŚĆ I RENOMOWANA FIRMA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja bym bral Leadtek A250LE DT ti4200 64MB - wlasnie taki testuje :) Niezle sie podkreca - rdzen z 250 na 320 a pamieci z 513 na 640, ustawione agp x4 oraz wlaczone sba i fast writes. I to nie koniec podkrecania tej karty ... http://unreal.gracz.net/best/1/leadtek%20ti4200.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 sory ale musze to powiedziec, ja juz PUKE PUKE PUKE takimi tematami, wprowadzcie jakies obowiazkowe comiesieczne testy na forumowicza!!!, i do tego "kurcze pieczone" dwa takie same tematy w odstepie 2 tematow aaaaaaaaa!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A ja bym nie bral nic ! Jak koles nie umie podjac zamodzielnej meskiej decyzji to ja watpie zeby umial ja zainstalowac ! eh Za raczke i do przedszkola : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Gainward stosuje lepsze pamieci (z mniejszymi czasami dostepu) i chodzi szybciej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A ja bym nie bral nic ! Jak koles nie umie podjac zamodzielnej meskiej decyzji to ja watpie zeby umial ja zainstalowac ! eh Za raczke i do przedszkola : Sluchaj Libero pytam sie o to bo nikt z moich znajomych nie ma tych kart i nie wiem jaka jest jakosc obrazu i jak sie podkrecaja dlatego pytam na forum, a o instalacje sie nie boj Pozdrowienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...