KaZi Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiec zakupilem dzisiaj takiego oto duronka ;) (wlasciwie to zamienilem mojego 1700+ Palomino na niego za doplata 30zł) no i mowie sobie ze ustawie zworke na 166mhz, NIE DZIAŁA no to ustawilem na 133, odpalilem, dałem napięcie +6% i znowu zworke na 166mhz (2000mhz), postuje ale nie odpala windowsa, zmniejszam do 160, windows wchodzi, dziala ale przy uruchomieniu COUNTER-STRIKE zwiecha... teraz smiga na 156mhz szynie czyli 1880mhz... Czy to nie za słabo?? dodam ze procek na zielonym laminacie ;] konfiguracja w podpisie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A moze po prostu trafiles na jakiegos feralnego procka. A jezeli to nie jego wina to moze zasilacz. Sprawdz. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 a co wg ciebie oznacza oznaczenie feralny?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A to Palomino jak Ci sie wcześniej kręciło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 palomino to przy 1900+ zwis ;p ale wczesniej athlon 2400+ AQXEA szedl na 2800+ bez zwiekszania napiecia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 a co wg ciebie oznacza oznaczenie feralny?:)Feralny to wg mnie wadliwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiec zakupilem dzisiaj takiego oto duronka ;) (wlasciwie to zamienilem mojego 1700+ Palomino na niego za doplata 30zł) no i mowie sobie ze ustawie zworke na 166mhz, NIE DZIAŁA no to ustawilem na 133, odpalilem, dałem napięcie +6% i znowu zworke na 166mhz (2000mhz), postuje ale nie odpala windowsa, zmniejszam do 160, windows wchodzi, dziala ale przy uruchomieniu COUNTER-STRIKE zwiecha... teraz smiga na 156mhz szynie czyli 1880mhz... Czy to nie za słabo?? dodam ze procek na zielonym laminacie ;] konfiguracja w podpisie! 1. temperatury proca 2. ramy jakie masz ? timingi ? 3. jakie oznaczenia procka 4. jaki cooler i jaka pasta 5. jaki masz dzielnik ? moze masz blokade na PCI/AGP bez tego nikt we wrozke nie bedzie sie bawil pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Wiec zakupilem dzisiaj takiego oto duronka ;) (wlasciwie to zamienilem mojego 1700+ Palomino na niego za doplata 30zł) no i mowie sobie ze ustawie zworke na 166mhz, NIE DZIAŁA no to ustawilem na 133, odpalilem, dałem napięcie +6% i znowu zworke na 166mhz (2000mhz), postuje ale nie odpala windowsa, zmniejszam do 160, windows wchodzi, dziala ale przy uruchomieniu COUNTER-STRIKE zwiecha... teraz smiga na 156mhz szynie czyli 1880mhz... Czy to nie za słabo?? dodam ze procek na zielonym laminacie ;] konfiguracja w podpisie! 1. temperatury proca 2. ramy jakie masz ? timingi ? 3. jakie oznaczenia procka 4. jaki cooler i jaka pasta 5. jaki masz dzielnik ? moze masz blokade na PCI/AGP bez tego nikt we wrozke nie bedzie sie bawil pozdro temperatura procka 36stopni ramy mam TWINMOS 333mhz, gdzie sie sprawdza timingi?:P idzie wogole na asrocku?:P cooler to mam jakis badziewny (ale utrzymuje temperature bo uzywalem go do 2400+ athlonka) no i białą paste a dzielnik tez nigdzie nie ustawialem bo neiwiem gdzie to jest w tym asrocku ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...